Çözüldü i5 11400F ve RTX 3070 Ti sistemde ekran kartı kullanımı %90'lara düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Arkadaşlar daha önce böyle bir sorunum yokken birkaç gündür sıkıntı yaşıyorum. Daha önce ekran kartı kullanımım hep %99 civarıyken şimdi sık sık %95-96 ve bazen %90 altına bile düşüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Sistemim;
-3070 Ti 3X Ventus OC
-i5 11400F işlemci
-850 watt Rampage Gold PSU
-B560-A Pro anakart
-4K-2K çözünürlükte kullanıyorum. Darboğaz durumu yok.

Sıcaklıklar
-Ekran kartı 75-77 derece
-İşlemci 60-70 derece

Dediğim gibi daha önce böyle bir sorunum yoktu. Farklı oyunlarda denedim hepsinde böyle bir durum var.

Çözüm
Ssd/Hddden olabilir. Update'lerden olabilir. PSU sonradanda sorun çikarabilir markasi güvenli degil.
Anladım. Teşekkür ederim cevabınız için. Bir şeyler deniyorum. Çözüm bulabilirsem yazarım buraya.
Sorunu çözdüm; Nvidia denetetim masasından ayarları varsayılana döndürdüm ve özellikle World war Z oyununda sıkıntı yaşıyordum ve orda dx11 miş ayar Vulkan yaptım ve sorun düzeldi. Teşekkür ederim yine de herkese.
Ssd/Hddden olabilir. Update'lerden olabilir. PSU sonradanda sorun çikarabilir markasi güvenli degil.
Anladım. Teşekkür ederim cevabınız için. Bir şeyler deniyorum. Çözüm bulabilirsem yazarım buraya.
Sorunu çözdüm; Nvidia denetetim masasından ayarları varsayılana döndürdüm ve özellikle World war Z oyununda sıkıntı yaşıyordum ve orda dx11 miş ayar Vulkan yaptım ve sorun düzeldi. Teşekkür ederim yine de herkese.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı