Çözüldü i5-11400H - GTX 1650 laptopta Dying Light 1 düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

CordiB

Hectopat
RAM
8x1 GB RAM
Ekran kartı
GTX 1650 (Laptop)
İşlemci
i5-11400H
En iyi performans ayarında 40-50 FPS alıyorum. Kule içi daha da düşmeler olabiliyor ve bazı zamanlarda droplarda oluyor. Ne yapmam lazım? Diğer hiçbir oyunda FPS sorunum yok (GTA 5 vs.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
En iyi performans ayarında 40-50 FPS alıyorum. Kule içi daha da düşmeler olabiliyor ve bazı zamanlarda droplarda oluyor. Ne yapmam lazım? Diğer hiçbir oyunda FPS sorunum yok (GTA 5 vs.)

Hocam Dying Light genel olarak laptoplar için optimizasyon sorunlu, kesin çözümü yok ama her girdiğinde yaparak FPS sorununu çözebiliyorsunuz;
Oyuna her girdiğinizde 5-6 defa Alt Tab atın FPS'iniz olması gereken gibi olacaktır.

Hocam Dying Light genel olarak laptoplar için optimizasyon sorunlu, kesin çözümü yok ama her girdiğinde yaparak FPS sorununu çözebiliyorsunuz;
Oyuna her girdiğinizde 5-6 defa Alt Tab atın FPS'iniz olması gereken gibi olacaktır.

Artı -1 Eksi
Çözüm

İse yaradı hocam teşekkürler ek olarak Steam de başlangıç için "-nologos" komutunu yazdım, NVIDIA denetim masasında yüksek performansa getirdim düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı