Çözüldü i5 11400H mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canary27

Kilopat
Katılım
8 Aralık 2013
Mesajlar
202
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba öncelikle. Hangi aralıklarla olduğunu anlayamadığım 3 kere aldığım bir mavi ekran hatası var. Laptopu 14 Aralıkta aldım fakat neden olduğunu anlayamadığım bir sorun. Windows 11 Home kurulu kendim temiz kurulum yaptım.
Link

Arkadaşlar bir kez daha yaşadım öncekinde yardımcı olan olmadı fakat tekrar atıyorum bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Link
 
Son düzenleme:
Sorunun işlemcide olduğuna emin misin?

Zannetmiyorum, açmak istediğim başlık "i5 11400H tabanlı sistemde mavi ekran" hatasıydı şu anki haliyle böyle değiştirilmiş moderatör tarafından. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum minidump dosyalarını paylaştım. Bu olaydan anlamadığımdan yanlış anlatmışta olabilirim derdimi.
 
Monster'da kronikleşti bu sorun. Monster araçları varsa sil, klavye için bir program vs. var ise sil.
Ekran kartını Ekran kartı sürücü kaldırma rehbere göre sil ve güncel sürümleri yükle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Monster'da kronikleşti bu sorun. Monster araçları varsa sil, klavye için bir program vs. var ise sil.
Ekran kartını ımzam'daki rehbe göre sil ve güncel sürümleri yükle.

Cihaz Clevo model tek bildiğim Monster'a ait olan program Control Center 3.0 onun haricinde USB'den sürücüleri yükleyip güncelleştirmeleri yapmıştım. Peki bu sorunun ana kaynağı nedir Control Center mı oluyor bir daha hiç yüklememem mi lazım?
 
Bence Monster kullanıcılar bu durumu mail atsınlar. Çok sayıda hata alan var çünkü.

Anladım teşekkür ediyorum fakat bu performans modu veya diğer modları da içeriyor bu yazılım ben Control Center kaldırırsam klavye ayarları veya performans ayarları arası nasıl değişiklik yapabileceğim? Bunun için başka yazılım mevcut mu madem Control Center hatalı ise alternatif öneri verirseniz sevinirim.
 
Zaten genelde klavye ile alakalı ayar buna sebep oluyor. Performans için o programa %100 ihtiyaç yok bence.

Tamamdır dediklerinizi uygulayıp gelecek süreçte mavi ekran hatası olursa bilgilendireceğim. Genelde 10-15 günde bir gerçekleşiyor. Peki BIOS güncellemek bu hataların önüne geçebilir mi? Araştırmama göre Monster'dan istediğimizde güncel BIOS atıyorlarmış kendimiz kurabiliyormuşuz.
 
Tabiiki varsa BIOS update yapın genel olarak faydası olur. Ama mavi ekranın çözülüp çözülmediğini belirtin ki konuyu çözüldü olarak işaretleyelim/işaretlemeyelim.
Sürüncemede kalmasın diğer kullanıcılar açısından.
 

Geri
Yukarı