i5-11400h RTX 3050 sistemde GTA 5 düşük FPS veriyor

Emirhanak1907

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus tuf gaming f15 2021. i5-11400h 16gb ram rtx 3050
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir PC aldım. Özelliklerinin iyi olduğunu düşünüyorum.
Şöyle: i5-11400h RTX 3050 8 GB RAM. Ama GTA 5'te düşük FPS alıyorum. En düşük ayarlara getirsem bile 45 FPS alıyorum. Diğer oyunlarda böyle değildi. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef laptoplar tek kanal ram bulundurduğunda tam performansıyla çalışmıyor. Muhtemelen sorun ram kaynaklı. İmkanınız varsa ram eklemenizi öneririm bariz bir performans artışı olacaktır.

Çözüm bulabildin mi ?
Arkadaşlar sorunu çözdüm, çok fazla şey denedim, çok uğraştım. Ama çözüm hangisi tam olarak bilmiyorum. Sebep olabileceğeni düşündüğüm şeyler şunlar: -Öncelikle ekran kartı sürücüsünü sildim ve asus sitesinden en son sürümü indirdim( bunu birkaç kez yaptım, çözülmemişti).
-Pc asus olduğu için armoury crate programını içeriyordu, onda bazı güç tasarrufu ayarları olabileceğini düşündüm. MShybrid diye bir ayar vardı. Onu değiştirsem de bir etkisi olmuyordu. Ben de programı sildim.
-Alttaki görev çubuğundaki pil simgesine basıp dengelide olan ayarı yüksek performans yaptım.
-Nvidia ayarlarında tercih edilen grafik işlemciden nvidia olanı seçtim.
Çözüm bunlardan biri olmalı. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…