Merhaba Acer Nitro 5 serisi bir laptopa sahibim ve oyunlarda tahmin ettiğimden daha düşük FPS aldığımı düşünüyorum.
İşlemci: i5 11400H 2.7 - Turbo 4.5 GHz.
RAM: 16x1 3200MHz.
Ekran kartı: RTX3050 Ti.
Valorant'ta 120-150 FPS, LoL'de 80-120 FPS'ten fazlasını görmedim açıkçası. İşlemci hızı da 4'ü geçmiyor. Bana normal gelmedi ama pek bir bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim.
Laptop olmasıyla alakası yok ki. Görüntüyü her türlü ekran kartından almanız gerek, yani her türlü demeyelim de daha yüksek performans için. Şu an bildiğiniz ekran kartsız bir laptop kullanıyorsunuz.
Laptop olmasıyla alakası yok ki. Görüntüyü her türlü ekran kartından almanız gerek, yani her türlü demeyelim de daha yüksek performans için. Şu an bildiğiniz ekran kartsız bir laptop kullanıyorsunuz.
Laptoplarda görüntü Intel UHD Graphics ' ten veriliyor ondan.Zaten genelde fps kaybı bu yüzden,harici monitöre takılınca daha çok fps veriyor diyorlar da denemedim hiç ve öyle bir şey yapamam sanırım.Rtx3050ti değil de 3060 olsa MUX Switch yapıp kaybı azaltabilirdim ama bir modelle kaçırdık
Laptoplarda görüntü Intel UHD Graphics ' ten veriliyor ondan.Zaten genelde fps kaybı bu yüzden,harici monitöre takılınca daha çok fps veriyor diyorlar da denemedim hiç ve öyle bir şey yapamam sanırım.Rtx3050ti değil de 3060 olsa MUX Switch yapıp kaybı azaltabilirdim ama bir modelle kaçırdık
ne alaka bende de 3060 var zaten youtube'dan izlerseniz windows içinde bir ayarı var onun hangi uygulamanın harici ekran kartını görmesini istediğini seçebiliyorsunuz. boş yere mi koydular o kartı