Çözüldü i5 11500 Onboard Ekran kartı gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
i5 11500 ve MSI H510M-A Pro anakart kullanıyorum. Bağlı bir harici ekran kartım yok. İşlemcinin içindeki HD Graphics 750'yi kullanmak istiyorum fakat Windows'u kurduktan sonra aygıt yöneticisinde veya DxDiag'da HD Graphics gözükmüyor, sadece Microsoft Basic display adapter diye bir şey gözüküyor. Bunu aygıt yöneticisinden kaldırsam da tekrar geri geliyor. Intel Support Manager'dan driverleri kuruyorum, yine oradaki sitede bile Microsoft Basic display adapter olarak gözüküyor. Bir türlü format bile attım, düzeltemedim. İnternetten çözümlere baktım. Bunun bir çaresi yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Var. Sürücüsünü kurmak diyoruz.

Sürücü: Search - Intel.com

Rehberimiz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da sorun olursa çözüm:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Var. Sürücüsünü kurmak diyoruz.

Sürücü: Search - Intel.com

Rehberimiz:

Bu da sorun olursa çözüm:

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı