2.5 yıllık kuru macunla tabii yetersiz olur. Macun yenilemesi ve bakımla normal seviyelere düşecektir. Yine yetersiz geliyorsa soğutucu alabilir ama macun değişmeden "ısınıyorsa git soğutucu al kardeşim" demek ezbercilik oluyor.
Anladım. Çok meşgul ettim ama bu son sorum olacak. Valorant'ta bu sistem ile 200 FPS alıp (ki bence 400 olmalı testlerde 200 asla gözükmüyor) RDR2 Ultra da 60 FPS almam normal mi?
2.5 yıllık kuru macunla tabii yetersiz olur. Macun yenilemesi ve bakımla normal seviyelere düşecektir. Yine yetersiz geliyorsa soğutucu alabilir ama macun değişmeden "ısınıyorsa git soğutucu al kardeşim" demek ezbercilik oluyor.
Anladım. Çok meşgul ettim ama bu son sorum olacak. Valorant'ta bu sistem ile 200 FPS alıp (ki bence 400 olmalı testlerde 200 asla gözükmüyor) RDR2 Ultra da 60 FPS almam normal mi?
Olması gereken o zaten. 2.5 yıldır bakım yapılmamış sistem ısınmayacak da ne yapacak? Siz sisteme güzel bir temizlik yapın. Ardından tekrar bir test edin. Düşerse sıcaklıklar ne ala, ha düşmezse soğutucu işini sonra düşünürsünüz.
Evet bunu tartışıyoruz, tam olarak konumuz bu şu an. Bakımsız bilgisayarı ısınıyor diye 1500 liralık yapmışsınız adamı. Her bilgisayarı ısınana soğutucu al mı diyelim? Önce termal bakım yapılır, ardından bu çözüm olmazsa o zaman düşünülür soğutucu almak.