i5 12. nesil üstü laptop önerisi

Bütçe
En fazla 35k
HP Victus nasıl peki biliyor musun?

Attığım Lenovo model en iyisi bu bütçede. Bütçe çıkarsa bu var işlemcisi biraz daha iyi ve pil ömrü biraz daha yüksek ama paneli kötü.

Attığım Lenovo model en iyisi bu bütçede. Bütçe çıkarsa bu var işlemcisi biraz daha iyi ve pil ömrü biraz daha yüksek ama paneli kötü.
Screenshot_20241119_191732_Hepsiburada.jpg
3 k daha az verip 4060 yerine 4050 almak mantıklı mı peki

Eki Görüntüle 23556643 k daha az verip 4060 yerine 4050 almak mantıklı mı peki
Hocam bu modelin fiyatı zaman zaman düşüyor beklemenizi öneririm. Ben 29'a 16 GB almıştım iade oldu. N11'deki cihazı da alamıyorum taksit yapmadığı dan dolayı. Bütçeniz artacaksa yukarıdaki victus 16'yı alın. Artmıyorsa fiyatın düşmesini bekleyebilirsiniz, black friday'da düşer tahminimce. Ben de bekliyorum.

Hocam bu modelin fiyatı zaman zaman düşüyor beklemenizi öneririm. Ben 29'a 16 GB almıştım iade oldu. N11'deki cihazı da alamıyorum taksit yapmadığı dan dolayı. Bütçeniz artacaksa yukarıdaki victus 16'yı alın. Artmıyorsa fiyatın düşmesini bekleyebilirsiniz, black friday'da düşer tahminimce. Ben de bekliyorum.
Aynen bende black friday bekliyorum. Lenova loq modeli victus modelinden çok daha iyi malzeme kalitesi olarak ve soğutma olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı