i5-1235U işlemcili sistem GTA V ve Hogwarts Legacy çalıştırır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

MilesOMorales

Decapat
Daha fazla  
Bir notebook laptop aldım, galiba GPU yok ama.

Bellek hızı: 3200 MHz.
Ekran k: Paylaşımlı & dahili.
Maksimum işlemci hızı: 4.4 GHz.
RAM: 32 GB & DDR4.
SSD: 1TB.
İşlemci: Intel Core i5-1235u 12. nesil.
İşletim sistemi yok.

İşletim sistemi yok.

Hocam önce işletim sistemi yükleyin oradan öğrenirsiniz GPU var mı yok mu ya da notebookun modelini yazın.

Çalıştırmaz maalesef. Ofis bilgisayarı almışsınız yani neredeyse hiçbir oyunu çalıştırmayabilir. Google'a can you run it yazıp hangi oyunları açabileceğinizi görebilirsiniz.

İşletim sistemi yok.

dGPU yoksa çoğu oyunda zorlanacaktır. İşlemcinizin dahili ekran kartının benchmarklarına bakabilirsiniz.

Casper-Nirvana-X6001235-DF00X-g-F

Bu mu?

İnşallah :D

Sitede 1235u yoktu onun yerine biraz daha kötü işlemci girdim. Attığım linkten oyunları oynayabilirsin. Bir de RAM yerine 16 girdim seninki 32ymiş o da bir ufak değiştirebilir. Eğer uğraşmak istemiyorsan söyleyeyim, GTA açar gmoda da girersin ama Hogwarts açmaz Valorant CS gibi oyunları da oynarsın. Ekran kartın Vega 11 seviyesinde bir ekran kartına denk Geliyor. Bu ekran kartı benim eski ekran kartımdı. Keyifli oyunlar. Eğer işine yaradıysa cevabımı çözüm olarak işaretler misin?
Bu siteye parçalarını yazıp hangi oyunu çalıştırabilir bakabilirsin.

Son düzenleme:
Sitede 1235u yoktu onun yerine biraz daha kötü işlemci girdim. Attığım linkten oyunları oynayabilirsin. Bir de RAM yerine 16 girdim seninki 32ymiş o da bir ufak değiştirebilir. Eğer uğraşmak istemiyorsan söyleyeyim, GTA açar gmoda da girersin ama Hogwarts açmaz Valorant CS gibi oyunları da oynarsın. Ekran kartın Vega 11 seviyesinde bir ekran kartına denk Geliyor. Bu ekran kartı benim eski ekran kartımdı. Keyifli oyunlar. Eğer işine yaradıysa cevabımı çözüm olarak işaretler misin?
Bu siteye parçalarını yazıp hangi oyunu çalıştırabilir bakabilirsin.

Teşekkürler! Hogwarts çok istiyordum lakinnn sağlık olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı