i5 12400 RTX3070 Ti sistem alınır mı?

Teşekkürler yorumun için dostum.

İkisi arasındaki performans farkına baktığımda çok bir fark gözüme çarpmadı. Şu an Ryzen kullanıyorum ama Intel olanı deneyebilirim.

Ben 29 bin topladım ya Akakçe'den baktım Full.

Bu arada PSU ROG 750W olarak değişicem eğer alırsam.

Ryzen biraz daha CS:GO Valorant gibi oyunlara tam tasarlanmış diyebilirim ama 2 bin TL vermeye şu anlık bir gerek yok. Intel tavsiye ederim.

İmzadaki sistemimden, bu alacağım sisteme neler eklenebilir dostum? Mesela kasa olarak bendeki mi daha iyi, yeni sistemdeki mi?

Yeni sistemdeki daha iyi. Eski sisteminize RX6600 serisi ya da RTX 3000 serisi bir kart alabilirsiniz. Onun dışında çok güncellenecek bir şeyi yok.

Kasa olarak dış görünüş açısından eski sistemindeki bana göre daha hoş onun harici SSD dışında bir şey takılmaz o kasaya.

Yeni sistemdeki daha iyi. Eski sisteminize RX6600 serisi ya da RTX 3000 serisi bir kart alabilirsiniz. Onun dışında çok güncellenecek bir şeyi yok.

Teşekkürler yorumlarınız için.
Kafama yattı, sistem cidden uygun duruyor. Bileşenlerde kaliteli seçilmiş, TUF 3070 Ti nasıl bir peformansa sahip bilmiyorum ama üzmez sanırım.
Ayrıca 1TB M.2 alırım o sistem için, bir de PSU 750W ROG Gold yapacağım 1300 lira ek koyuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler yorumlarınız için.
Kafama yattı, sistem cidden uygun duruyor. Bileşenlerde kaliteli seçilmiş, TUF 3070 Ti nasıl bir peformansa sahip bilmiyorum ama üzmez sanırım.
Ayrıca 1TB M.2 alırım o sistem için, bir de PSU 750W ROG Gold yapacağım 1300 lira ek koyuyor.

PSU'yu değiştirmeye gerek yok şu anki PSU iyi.

R5 5600X Espor için daha iyi bir işlemci. BIG clan falan kullanıyor hatta. Bende onlardan görüp aldım :D
2500 tl daha fazla vermeyi gerektirmez. 400 alacağına 500 alırsın. Önemli bir fark değil.

Teşekkürler yorumun için dostum.

İkisi arasındaki performans farkına baktığımda çok bir fark gözüme çarpmadı. Şu an Ryzen kullanıyorum ama Intel olanı deneyebilirim.

Ben 29 bin topladım ya Akakçe'den baktım Full.

Bu arada PSU ROG 750W olarak değişicem eğer alırsam.

Ben de Akakçe'den topladım adam gibi parçalarla 24.500 ediyor. Bu arada neden ROG 750?

2500 TL daha fazla vermeyi gerektirmez. 400 alacağına 500 alırsın. Önemli bir fark değil.

Ben de Akakçe'den topladım adam gibi parçalarla 24.500 ediyor. Bu arada neden ROG 750?

En büyük nedeni modüler olması. 80 Gold olması da ayrı güzel.

@kino
Hocam, bu sistemde anakart, PSU, islemci arasindan hangi iki tanesini yükseltmek daha mantikli olur?NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı