i5 12400F + 3050 GTA V darboğaz

370016

Hectopat
GTA V'de ekran kartı kullanımı düşük, işlemcinin kullanımı çok yüksek darboğaz mı anlamadım.
Ekran kartı: RTX 3050.
İşlemci: i5 12400F.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 252
Son düzenleyen: Moderatör:
GTA V'de ekran kartı kullanımı düşük, işlemcinin kullanımı çok yüksek darboğaz mı anlamadım.
Ekran kartı: RTX 3050.
İşlemci: i5 12400F.
Ayarlarınız "Normal"de galiba. Yükseltirseniz ekran kartı kullanımı artacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işlemciyle %80 kullanımı nasıl elde ettin anlamak güç gerçekten? Hadi çözünürlüğü 720p Normal yapmışsındır ama performans bu kadar düşük olmamalı, RAM'ler ne alemde peki? Düşük frekans ve tek kanal bellekten besleme varsa bu tarz anormal düşüşler doğal karşılanabilir. Bu arada işlemcinin turbosu da devre dışı görünüyor.

Artı -2 Eksi
Bu işlemciyle %80 kullanımını nasıl elde ettin anlamak güç gerçekten? Hadi çözünürlüğü 720p Normal yapmışsındır ama performans bu kadar düşük olmamalı, RAM'ler ne alemde peki? Düşük frekans ve tek kanal bellekten besleme varsa bu tarz anormal düşüşler doğal karşılanabilir. Bu arada işlemcinin turbosu da devre dışı görünüyor.
Tek kanal değil galiba 8GB'den fazla RAM kullanımı var. Frekans düşük olabilir, evet. Ama asıl problem ayarların en düşükte olması ve işlemci frekansı.

Tek kanal değil galiba 8GB'den fazla RAM kullanımı var. Frekans düşük olabilir, evet. Ama asıl problem ayarların en düşükte olması ve işlemci frekansı.
Tek 16GB da olabilir belki bilemiyorum, ama sorunun kaynağı noktasında gözümüze çarpanlar devre dışı kalmış turbo + dediğin gibi ultra low çözünürlük & grafik kalitesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı