Çözüldü i5 12400F 3060 sistem Valorant oynarken donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

celalfe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selam. Dün başıma gelen bir şey yüzünden buraya yazmaya karar verdim. Valorant oynarken oyun dondu ama bilgisayarda gezinebiliyordum. Yani bilgisayarı tekrar başlatabikiyordum ve görev yöneticisine girebiliyorum. Sadece 1 kere oldu ve sadece Valorant'ta oldu. Oyunu tekrar başlattığı da maç bitmişti ve bende alt F4 çekmek istedim. Beyaz ekran geldi tekrar alt F4 çektim ve oyun kapandı.
Kaspersky, Malwarebytes gibi programlarla denedim virüs yoktu. Ne yapabilirim?

Sistemim RTX 3060 i5 12400F 16 GB RAM.

Oyunu yüksek ayarlara çekip maximum performansta dener misiniz?

1 kez olduysa sorun yok gibi sıklaşırsa endişe edebilirsiniz 4090'lı sistemlerin çöktüğünü bile gördüm anlık bir olay yani çok korkulacak bir şey değil.
Hocam peki son güncellemeden dolayı olabilir mi? Ekran kartı da güncel değil. Güncel sürüm fps düşürür diye güncellenmedi.

Hem Valorant'ın songüncellemesinden olabilir mi? Hemde Game Ready sürücüsü güncel değil.

Game Ready sürekli güncelliyorum ben ne olur ne olmaz güncel sürüm iyidir, ayrıca Valorant her güncellemede optimizasyon sorunu yaşatıyor 1 hafta gibi bir süre geçince düzeliyor.

Game Ready sürekli güncelliyorum ben ne olur ne olmaz güncel sürüm iyidir, ayrıca Valorant her güncellemede optimizasyon sorunu yaşatıyor 1 hafta gibi bir süre geçince düzeliyor.
Hocam Allah sizden razı olsun içimi rahatlattınız. Güncellediğiniz zaman fps düşüklüğü yaşadınız mı?

Hocam Allah sizden razı olsun içimi rahatlattınız. Güncellediğiniz zaman FPS düşüklüğü yaşadınız mı?

Her güncellemede 250 300 FPS'lerden 180 230'lara düşüyor Valorant garip bir oyun şu anlık cihaz banım var bakalım açıldığında nasıl bir FPS'le karşılaşıcaz ahahah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…