chagan Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 RAM 2x8 16 GB SSD veya HDD modeli Kingston SSD 500 GB - 500 GB HDD Ekran kartı Gigabyte RTX 3060 Ti Anakart Asus Prime H610M-K D4 İşlemci i5 12400F Arkadaşlarımın sesini duyuyorum ve sesim gidiyor fakat böyle kaldı. Nasıl düzelir? 3. oluşu bu.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 HDD alanınız dolduğu için olabilir. Isı değerlerinizden kaynaklı olabilir. Virüs bulaşmış olabilir, adım adım kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
HDD alanınız dolduğu için olabilir. Isı değerlerinizden kaynaklı olabilir. Virüs bulaşmış olabilir, adım adım kontrol edebilirsiniz.
RGG Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri -gigabyte gtx 1660 ti oc edition -gigabyte b450m s2h -amd ryzen 5 3600 -corsair vengeance 8x2 16 gb ram -thermaltake t25g tempered glass full airflow edition. -850w psu (kasaya dahil) -seagate skyhawk 1tb hdd -kioxia 512 gb m.2 ssd (windows 10 yüklü) -thermaltake işlemci fanı -Viewsonic 24' 144hz monitör -rampage rgb gaming Türkçe-Q klavye -Rampage gaming kulaklık -rampage smx g63 siyah gaming mouse -dünya haritası XXL mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2023 #3 chagan dedi: Arkadaşlarımın sesini duyuyorum ve sesim gidiyor fakat böyle kaldı. Nasıl düzelir? 3. oluşu bu. Genişletmek için tıkla... Kasayı aç içerde anakartta ekran kartının altında yuvarlak bir batarya şeyi var onu sök bıçakla vs. geri tak ben yaşadım düzeldi. Artı 0 Eksi
chagan dedi: Arkadaşlarımın sesini duyuyorum ve sesim gidiyor fakat böyle kaldı. Nasıl düzelir? 3. oluşu bu. Genişletmek için tıkla... Kasayı aç içerde anakartta ekran kartının altında yuvarlak bir batarya şeyi var onu sök bıçakla vs. geri tak ben yaşadım düzeldi.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 23 Eylül 2023 #4 chagan dedi: Arkadaşlarımın sesini duyuyorum ve sesim gidiyor fakat böyle kaldı. Nasıl düzelir? 3. oluşu bu. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerlerini vs paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
chagan dedi: Arkadaşlarımın sesini duyuyorum ve sesim gidiyor fakat böyle kaldı. Nasıl düzelir? 3. oluşu bu. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerlerini vs paylaşır mısınız?
KS KS chagan Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 435 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #5 esercim dedi: Sıcaklık değerlerini vs paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Çok yüksek değil RGG dedi: Kasayı aç içerde anakartta ekran kartının altında yuvarlak bir batarya şeyi var onu sök bıçakla vs. geri tak ben yaşadım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarcı ya götüreceğim orda adama söylesem böyle anlarmı? Artı 0 Eksi
esercim dedi: Sıcaklık değerlerini vs paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Çok yüksek değil RGG dedi: Kasayı aç içerde anakartta ekran kartının altında yuvarlak bir batarya şeyi var onu sök bıçakla vs. geri tak ben yaşadım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarcı ya götüreceğim orda adama söylesem böyle anlarmı?
RGG Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri -gigabyte gtx 1660 ti oc edition -gigabyte b450m s2h -amd ryzen 5 3600 -corsair vengeance 8x2 16 gb ram -thermaltake t25g tempered glass full airflow edition. -850w psu (kasaya dahil) -seagate skyhawk 1tb hdd -kioxia 512 gb m.2 ssd (windows 10 yüklü) -thermaltake işlemci fanı -Viewsonic 24' 144hz monitör -rampage rgb gaming Türkçe-Q klavye -Rampage gaming kulaklık -rampage smx g63 siyah gaming mouse -dünya haritası XXL mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2023 #6 chagan dedi: Çok yüksek değil. Hocam bilgisayarcı ya götüreceğim orada adama söylesem böyle anlar mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Artı 0 Eksi
chagan dedi: Çok yüksek değil. Hocam bilgisayarcı ya götüreceğim orada adama söylesem böyle anlar mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.