S Sutututu Hectopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 74 Çözümler 1 14 Ocak 2023 #21 pwleredal dedi: O zaman GPU'dan fedakarlık yapın. Dediğim gibi 4070 ti kesinlikle darboğaz yapacaktır i5-12 ile. Genişletmek için tıkla... sadece Oyunlardamı yoksa lumion Sketchup vs programlarındada yapacakmıdır ?
pwleredal dedi: O zaman GPU'dan fedakarlık yapın. Dediğim gibi 4070 ti kesinlikle darboğaz yapacaktır i5-12 ile. Genişletmek için tıkla... sadece Oyunlardamı yoksa lumion Sketchup vs programlarındada yapacakmıdır ?
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #22 Sutututu dedi: sadece Oyunlardamı yoksa lumion Sketchup vs programlarındada yapacakmıdır ? Genişletmek için tıkla... Diğer dediklerinizde bilgi sahibi değilim ama oyunlarda evet net bir şekilde darboğaz yaşayacaksınız.
Sutututu dedi: sadece Oyunlardamı yoksa lumion Sketchup vs programlarındada yapacakmıdır ? Genişletmek için tıkla... Diğer dediklerinizde bilgi sahibi değilim ama oyunlarda evet net bir şekilde darboğaz yaşayacaksınız.
S Sutututu Hectopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 74 Çözümler 1 14 Ocak 2023 #23 pwleredal dedi: Diğer dediklerinizde bilgi sahibi değilim ama oyunlarda evet net bir şekilde darboğaz yaşayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çok fazla oyun oynamıyorum oynadığım sürekli oyun valorant ondada 160+ fps alsam yeterli diye düşünüyorum
pwleredal dedi: Diğer dediklerinizde bilgi sahibi değilim ama oyunlarda evet net bir şekilde darboğaz yaşayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çok fazla oyun oynamıyorum oynadığım sürekli oyun valorant ondada 160+ fps alsam yeterli diye düşünüyorum
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #24 Sutututu dedi: Çok fazla oyun oynamıyorum oynadığım sürekli oyun valorant ondada 160+ fps alsam yeterli diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... 3060 sistem bile toplasanız 160 fps i geçersiniz zaten orasını merak etmeyin.
Sutututu dedi: Çok fazla oyun oynamıyorum oynadığım sürekli oyun valorant ondada 160+ fps alsam yeterli diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... 3060 sistem bile toplasanız 160 fps i geçersiniz zaten orasını merak etmeyin.
S Sutututu Hectopat Katılım 3 Ağustos 2018 Mesajlar 74 Çözümler 1 14 Ocak 2023 #25 pwleredal dedi: 3060 sistem bile toplasanız 160 fps i geçersiniz zaten orasını merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... render işini nasıl halletcez
pwleredal dedi: 3060 sistem bile toplasanız 160 fps i geçersiniz zaten orasını merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... render işini nasıl halletcez