i5-12400F 4070 Ti ile uyumlu mu?

peki şimdilik 1920*1080 ile 4070 ti kullansam sonradan monitörü değiştirsem olur mu ? ozaman kadar işimi görür mü ?
Sanal çözünürlükte 1440p ya da 4K'da bile kullanabilirsin. Native çözünürlük ile alakası yok ama yine 1080p'den daha iyi görüntü sunuyor genelde. Hem darboğazı da önlersin belli ölçüde. Bütçe olunca kesinlikle 2K monitöre geç ama.

RTX 4070 Ti ile darboğaz yapar ama RTX 3070 Ti ile yapmayacaktır.

Sanal çözünürlükte 1440p ya da 4K'da bile kullanabilirsin. Native çözünürlük ile alakası yok ama yine 1080p'den daha iyi görüntü sunuyor genelde. Hem darboğazı da önlersin belli ölçüde. Bütçe olunca kesinlikle 2K monitöre geç ama.
Tam yazacaktım siz yazdınız hocam,
bende çoğu oyunda darboğazı azaltmak için 2K çözünürlükte oynuyorum

Ozaman 4070 ti alabiliriz hocam teşekkür ederim bilginiz için.

Darboğaz yapar. Daha kuvvetli bir işlemci lazım.
Hocam Bütçe max 34 bin tl 4070 ti ile ucu ucuna kurtarıyor. işlemciyi yükseltemem o yüzden Oyun için almayacağım Modelleme ve peyzaj üzerine render alcağım için 4070ti 3080 ile neredeyse aynı fiyattalar o yüzden böyle bir sistem düşündüm

Hocam Bütçe max 34 bin tl 4070 ti ile ucu ucuna kurtarıyor. işlemciyi yükseltemem o yüzden Oyun için almayacağım Modelleme ve peyzaj üzerine render alcağım için 4070ti 3080 ile neredeyse aynı fiyattalar o yüzden böyle bir sistem düşündüm
O zaman GPU'dan fedakarlık yapın. Dediğim gibi 4070 ti kesinlikle darboğaz yapacaktır i5-12 ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı