i5 12400F 95 dereceyi görüyor

Hocam fan ayağı dediğim şey şu.

Stok fan takiliysa bu takili degildir sizde. Anakart kutusunda olabilir. Yoksa X127 alin.

Tamam teşekkürler ben eve gidince bakarım peki zormu takılıyor bu fan ve tahmini ısıyı ne kadar düşürür

Tamam teşekkürler ben eve gidince bakarım peki zormu takılıyor bu fan ve tahmini ısıyı ne kadar düşürür
Montajı biraz zor gelebilir ilk deneyiminizse ama uğraşsanız yapılır. Internette videolari vardir mandalli kule tipi montaji vs. diye. Arastirin biraz. Bilgisayarciya verseniz sogutucu parasi kadarda para alacagini dusunuyorum en az.

Montajı biraz zor gelebilir ilk deneyiminizse ama uğraşsanız yapılır. Internette videolari vardir mandalli kule tipi montaji vs. diye. Arastirin biraz. Bilgisayarciya verseniz sogutucu parasi kadar da para alacagini dusunuyorum en az.

Kendim yapmaya çalışırım o zaman teşekkürler

Montajı biraz zor gelebilir ilk deneyiminizse ama uğraşsanız yapılır. Internette videolari vardir mandalli kule tipi montaji vs. diye. Arastirin biraz. Bilgisayarciya verseniz sogutucu parasi kadar da para alacagini dusunuyorum en az.

Peki fanın çalışması için anakartın üstünde olan girişle uyumlu mu bu fan benim ana kartımda 4'lü giriş var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı