Montajı biraz zor gelebilir ilk deneyiminizse ama uğraşsanız yapılır. Internette videolari vardir mandalli kule tipi montaji vs. diye. Arastirin biraz. Bilgisayarciya verseniz sogutucu parasi kadarda para alacagini dusunuyorum en az.
Montajı biraz zor gelebilir ilk deneyiminizse ama uğraşsanız yapılır. Internette videolari vardir mandalli kule tipi montaji vs. diye. Arastirin biraz. Bilgisayarciya verseniz sogutucu parasi kadar da para alacagini dusunuyorum en az.
Montajı biraz zor gelebilir ilk deneyiminizse ama uğraşsanız yapılır. Internette videolari vardir mandalli kule tipi montaji vs. diye. Arastirin biraz. Bilgisayarciya verseniz sogutucu parasi kadar da para alacagini dusunuyorum en az.
Bu arada 12400F oldugunu unutmusum. Tamamen kafam karismis. Sizde o fan ayagindan zaten yoktur. @Marix Hocam siz durumu aciklayabilirmisiniz rica etsem. LGA1700 montajini yani m4-12X'in. Kafam iyice gitmis.
Bu arada 12400F oldugunu unutmusum. Tamamen kafam karismis. Sizde o fan ayagindan zaten yoktur. @Marix Hocam siz durumu aciklayabilir misiniz rica etsem. LGA1700 montajini yani M4-12X'in. Kafam iyice gitmis.
Yok hocam M4 LGA1700 ile de uyumlu ancak olayi karistirmisim ben. Hocam musait olunca bir bakarsa daha detayli aciklar olayi. Siz isterseniz kule tipi montajini arastirin.