Elektronik i5 12400F - Arc A750 hazır sistem 14.999TL

Hocam ben internetten muadil sistemi (i5 12400F) 11600 TL'ye topladım hocam.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...c16bb-8-pc-beast-black-fiyati,1326973514.html (2x)
Ekran kartı hediye mi geliyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i3 12100F olan versiyonuda 12.999 TL parçalar kaliteli sayılır. Kasayı FSP veya Vento olan model seçerseniz daha iyi olur.

Ah be geçen sene i5 13400f + A750 kasayı 14K'ya almıştım.
Süper fiyat, A750 de pek sorun da kalmadı diye biliyorum.
Hala sorunu olsa da optimizasyonu vs. ilk çıktığı zamana göre çok daha iyi bu fiyata alınır bence

Direkt sepete ekle dersek. Montajlanmis olarak geliyor değil mi sistem çünkü ozellestir kisminda 2 secenekte secili olmuyordu sanirim illa ozellestirden montaj yapilsin secenegini isaretlememiz gerekiyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

i3 12100F olan versiyonuda 12.999 TL parçalar kaliteli sayılır. Kasayı FSP veya Vento olan model seçerseniz daha iyi olur.

Fiyatı şaşırtıcı derecede ucuz değil mi?? Parayı denkleştirip alacağım inşallah.

Bugün alacaktım 12.999 TL olanını 17.999TL olmuş.😔

Bugün alacaktım 12.999 TL olanını 17.999TL olmuş.😔
Hocam bir şeyi yaparken elinizin titreme kontrol edememe gibi sorununuz yoksa yakın fiyata kendinizde toplayabilirsiniz çok basit bir işlem.
Direkt tek tek alınca olan fiyatları yazayım.
Ekran kartı 6K.
İşlemci 2K (fan dahil)
RAM 1000.
SSD 1150.
Kasa ve PSU 2400 (sistemdekinden çok daha kaliteli olacaktır.)
Anakart 2400.
Şu an çok kampanya olmadığı için biraz daha pahalı ama her parçayı indirimlerde alırsanız aynı veya daha düşük fiyata denk getirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı