i5 12400F boşta 50 derece

cihannk

Kilopat
Daha fazla  
RAM
crucial ballistix 8gb 3000mhz ddr4 x2
Ekran kartı
NITRO+ AMD Radeon RX 6700 XT 12G GDDR6
Anakart
Asus h610m k d4
İşlemci
i5 12400f
Bilgisayarı daha bugün topladım. Stok fan kullanıyorum kutunun içinden çıkan. Boşta 50 derece, Cinebench'te Full yük altında 90'lara kadar gidiyor sıcaklığı. Sizce bu sıcaklık normal mi? Sıvı soğutma mı almalıyım bilgisayara?

Bilgisayar boştayken ve Full yükteyken fotoğraflarını ekledim.

Dosya Ekleri

• boşta.png
    boşta.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 110
  • full yükte.png
    full yükte.png
    99,6 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleyen: Moderatör:
Max 500 600 gibi çıkabilirim sıvı soğutma dedim de onun fiyatları da çok pahalıymış.

Sizin için biraz bakayım dedim hem piyasayı da öğrenmiş olurum diye. Bir ilan gördüm sarı sitede. 2 yıl garantili olduğunu söylüyor. Bu fiyata sıvı soğutma almak aşırı kârlı olur. Bence ikinci el diye kestirip atmayın her şeyiyle duruyor ve çok az kullanılmış duruyor. Buyurun link. Bu fiyata alacağınız hava soğutmalardan çok daha iyi olacağını garanti ederim. Mesela Arctic Freezer 34 e-Sports Duo'dan kesinlikle daha iyidir. O da 800 küsur lira.

Sizin için biraz bakayım dedim hem piyasayı da öğrenmiş olurum diye. Bir ilan gördüm sarı sitede. 2 yıl garantili olduğunu söylüyor. Bu fiyata sıvı soğutma almak aşırı kârlı olur. Bence ikinci el diye kestirip atmayın her şeyiyle duruyor ve çok az kullanılmış duruyor. Buyurun link. Bu fiyata alacağınız hava soğutmalardan çok daha iyi olacağını garanti ederim. Mesela Arctic Freezer 34 e-Sports Duo'dan kesinlikle daha iyidir. O da 800 küsur lira.
Teşekkür ederim hocam. 2. Ele çok sıcak bakmıyorum. Belki fikrim değişirse değerlendirebilirim.

Gayet normal stok fan için.Bütçen varsa şöyle birşey alman iyi olur:

Bunun 214xt si nasıldır. Arada fiyat farkı var bayağı çok bir fark olmadığını yazmışlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı