İşlemcim oyunu oynarken 100 dereceyi gördü. Yakın zamanda soğutucu alacağım. Eğer oyunu oynamaya devam edersem işemcim zarar görür mü?
İşlemcin daha da ısınırsa zaten sistemi kapatacaktır ancak bu sıcaklıklar aşırı fazla, stok fan bile olsa bu kadar etkisiz olması imkansız, fan tam oturmamış olabilir mi?
Evet zarar görebilir, yeni bir soğutucu alana kadar işlemciye yük bindirecek herhangi bir işlem yapmaktan kaçının. Mümkünse bilgisayarı da kullanmayın.
16 tane Metin2 açınca i5 12400 97 dereceyi görüyor stok fan ile. Hem de güzel bir termal macun ile. Biz 2 arkadaş kullanıyoruz en son Arctic soğutucu aldık şimdi 60'ı görmüyor bile.
Abartının da abartısı.Evet zarar görebilir, yeni bir soğutucu alana kadar işlemciye yük bindirecek herhangi bir işlem yapmaktan kaçının. Mümkünse bilgisayarı da kullanmayın.
Hocam bir sürü Arctic soğutucu var model de belirtmemişsiniz ki. Ayrıca Arctic'ler genel olarak pahalı. Bu bütçede adam akıllı bir şey yok diye biliyorum Arctic saflarından.16 tane Metin2 açınca i5 12400 97 dereceyi görüyor stok fan ile. Hem de güzel bir termal macun ile. Biz 2 arkadaş kullanıyoruz en son Arctic soğutucu aldık şimdi 60'ı görmüyor bile.
İkisinin de modelini belirtirsen yardımcı olabilirim belki ne dersin hocam?Bende kule tipi bir soğutucu alacağım fakat kasama uygun olup olmadığını anlayamıyorum anakart üzerinde de RAM'ler çok yakın.
Bir şey olmaz.Evet zarar görebilir, yeni bir soğutucu alana kadar işlemciye yük bindirecek herhangi bir işlem yapmaktan kaçının. Mümkünse bilgisayarı da kullanmayın.
Abartının da abartısı.
Hocam bir sürü Arctic soğutucu var model de belirtmemişsiniz ki. Ayrıca Arctic'ler genel olarak pahalı. Bu bütçede adamakıllı bir şey yok diye biliyorum Arctic saflarından.
İkisinin de modelini belirtirsen yardımcı olabilirim belki ne dersin hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.