Nasıl yani hocamAlınmaz.
INTEL I5 12400F - RTX4060TI - H610M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX4060TI - H610M - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Beyaz setup kurmak istiyorum hocamÇok pahalı. Bu 10K daha ucuz ve aynı özelliklerde.
![]()
Beyaz yapamaz mıyızO fiyat inanılmaz yüksek, o fiyata 4060Ti sistem alınır demiş. Benim attığım sistemde 3060 ayarında ve 10K daha uygun.
Attığım sistemin kasa seçeneklerinde 934 tl fark ile beyaz kasa seçebiliyorsunuz.Nasıl yani hocam
Beyaz setup kurmak istiyorum hocam
Kasayı 1500TL fark ile beyaz yap o zaman hocam. Zaten sizin attığınız sistemde de sadece kasa beyazdı. Eğer full beyaz istiyorsanız bu bütçede olmaz.Nasıl yani hocam
Beyaz setup kurmak istiyorum hocam
Öyle yaptım ekstradan 1tb Samsung ssd aldımAttığım sistemin kasa seçeneklerinde 934 tl fark ile beyaz kasa seçebiliyorsunuz.
Attığınız sistemde 3000 serisi ekran kartı var 4000 serisi bir kart alabiliyorsunuz. Hatta daha düşük fiyata düz 4060 sistemde var 20 bin sularında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.