i5 12400F için 2000 TL'ye kule tipi soğutucu önerisi

Kükem

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, 2000TL'yi geçmemek üzere bir kaç tane soğutucu buldum. Ama hangisi daha iyi emin olamadım. Sessiz olması benim için çok daha iyi. Eğer sizin de önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İşlemci Soğutucu (ID-COOLING TF-12025-BLACK 12cm 4Pin PWM Kasa Fanı Fiyat ile ekleme yapabilirim diye düşündüm)
Amazon.com.tr (yanında LGA1700 kiti ile)

Haci 2000 liraya sogutucu mu alinir. Git Cin'den al bir tane. 20 dolara bulursun.

Haci ben 2000 liraya i5 3470 16 GB RAM sistem dizerim sen adama sogutucu al diyorsun. 2000 liraya sogutucu mu aliniriz gozunuzu seveyim.

Neden alınmasın? Zaten şu an bu işlemciler ile kullanılabilecek hava soğutmalar bin TL den başlıyor.

Haci ben 2000 liraya i5 3470 16 GB RAM sistem dizerim sen adama sogutucu al diyorsun. 2000 liraya sogutucu mu aliniriz gozunuzu seveyim.
İyi bir soğutucu lazım ve yeni bir sistem dizmeyeceğim. 1000TL aşağısına da doğru dürüst bir soğutucu yok zaten ?

Neden alınmasın? Zaten şu an bu işlemciler ile kullanılabilecek hava soğutmalar bin TL den başlıyor.
Cin`de 20-30 dolar arasina kaliteli kule tipi sogutucular bulabilirsin. asiri sessiz olmasina gerek yok. Benim dedigim sogutucular 25 dBa falan. Kasanin icindeyken hissetmezsin bile.

İyi bir soğutucu lazım ve yeni bir sistem dizmeyeceğim. 1000TL aşağısına da doğru dürüst bir soğutucu yok zaten ?
1 yil once 20 dolara (markasini unuttum) kule tipi bir tane sogutucu almistim. Yukte 100 Derece olan PC`yi 75-80 derecelere dusurmusti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…