Kükem
Kilopat
Daha fazla
Merhabalar, 2000TL'yi geçmemek üzere bir kaç tane soğutucu buldum. Ama hangisi daha iyi emin olamadım. Sessiz olması benim için çok daha iyi. Eğer sizin de önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
www.teknobiyotik.com
www.gaming.gen.tr
www.sinerji.gen.tr
ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İşlemci Soğutucu (ID-COOLING TF-12025-BLACK 12cm 4Pin PWM Kasa Fanı Fiyat ile ekleme yapabilirim diye düşündüm)
Amazon.com.tr (yanında LGA1700 kiti ile)
Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (ACFRE00075A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...
Cooler Master Hyper 212 Black Edition V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu (RR-212S-20PK-R2)
Efsanevi Hyper hava soğutma serisi geri döndü ve eskisinden artık daha iyi. Hyper 212 Black Edition, kolayca en iyi hava soğutma çözümlerinden biri olan daha iyi kurulum ve mükemmel performans sunar.
NZXT T120 White 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
NZXT T120 White 120 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Amazon.com.tr (yanında LGA1700 kiti ile)