i5 12400F için anakart önerisi istiyorum.
Bütçeyi belirttim, çok pahalı olmasın yeterli.
![]()
MSI Pro B760M-P D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B760M-P D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B760M-P D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.898,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DDR4 mü arıyorsunuz 5 mi?
5 ise bunu alın https://www.hepsiburada.com/asus-pr...=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.54 DDR 4 arıyorsanız @Iwatani Naofumi i hocamın attığını alabilirsiniz.
Hocalarım içinde Wi-Fi desteği de bulunduran var mı eklemeyi unutmuşum DDR4 veya DDR5 fark etmez RAM'lerim DDR4 zaten.
Fark eder DDR 4 RAM'lerinizi DDR 5 anakarta takamazsınız.
![]()
MSI Pro B760M-P D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B760M-P D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B760M-P D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.898,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam isteklerinizi karşılayan en ucuzu bu:Hocalarım içinde Wi-Fi desteği de bulunduran var mı eklemeyi unutmuşum DDR4 veya DDR5 fark etmez RAM'lerim DDR4 zaten.
Alın hocam güzel bir karttır ve RAM slotu da 2 değil 4 adet mevcut ancak wi-fi özelliği yokDDR4 hocam o zaman Wi-Fi desteği olan var mı bildiğiniz.
Hocam bunu alıyorum teşekkür ederim.
Hocam isteklerinizi karşılayan en ucuzu bu:
Ama bence DS3H almayın, üzerine 300TL daha koyup direkt Gaming AX almak daha mantıklı:https://www.akakce.com/anakart/en-u...-lga1700-ddr4-micro-atx-fiyati,238724353.html![]()
Gigabyte B760 DS3H AX Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B760 DS3H AX Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B760 DS3H AX Wi-Fi Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.772,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alın hocam güzel bir karttır ve RAM slotu da 2 değil 4 adet mevcut ancak Wi-Fi özelliği yok.
Hocam zaten ilk attığım kartta çok güzeldir bencede onu alın, bunları sadece wi-fi istediğiniz için attımHocam 5K veremem vallahi bütçem var fakat bu kadar para harcamak istemiyorum attığınız anakart sistemim için fazlasıyla yeterli zaten teşekkür ederim.
Şimdiden hayırlı olsun hocam sorunsuz kullanırsın.Hocam bunu alıyorum teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.