i5 12400F için DDR5 anakart önerisi

EfeBey07

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F
GIGABYTE RTX 4060 OC
8X2 16 GB 3200MHZ RAM
GOODRAM 512GB M.2 SSD
600W 80+BRONZE PSU
Meslek
Stajyer Teknisyen
İşlemci
İ5 12400F
Arkadaşlar herkese merhaba, yıllar sonrasında eski bilgisayarımdan kurtuldum ve yeni bir bilgisayar aldım, fakat aldığım sistem DDR4 bir sistem şu anlık performans açısından benim için bir problem yaşatmıyor ilerisi için sistemimi DDR5'e güncellemek istiyorum ve bunun için sizlerden hem DDR5 bir anakart hem de uyumlu olacak DDR5 RAM önermenizi isterim. Şu anki PC özelliklerim aşağıdaki gibidir.

i5 12400F.
RTX 4060 OC.
Goodram 2x8 16 GB 3200MHz RAM.
Gigabyte H610M k DDR4.
Goodram 512 GB M.2 SSD.
Power Boost 600W 80+ PSU.

Ek olarak:
Thermalright burst Assassin soğutucu bulunmakta.

Bütçesiz öneri olmaz da şunlar yeterlidir.

Kendime şu anlık bir bütçe belirlemedim yakın bir tarihte almak gibi bir hedefim yok ama önerilere göre fikir sahibi olmanın iyi olacağını düşündüm öneriniz için teşekkürler.

Hiç gerek yok. Bunun yerine PSU değiştirin.

3 parça içinde belirsiz bütçeli bir şekilde öneriniz var mı? Çünkü şu an almak gibi bir hedef belirlemedim sadece araştırma yapıyorum şöyle olsa nasıl olur böyle olsa nasıl olur diye.

Kendime şu anlık bir bütçe belirlemedim yakın bir tarihte almak gibi bir hedefim yok ama önerilere göre fikir sahibi olmanın iyi olacağını düşündüm öneriniz için teşekkürler.

3 parça içinde belirsiz bütçeli bir şekilde öneriniz var mı? Çünkü şu an almak gibi bir hedef belirlemedim sadece araştırma yapıyorum şöyle olsa nasıl olur böyle olsa nasıl olur diye.
3 parça için güncelleme yapmaya gerek yok. Bunun yerine bir kaç sene sonra komple sistemi satıp yenisini dizmek en mantıklı olanı

3 parça için güncelleme yapmaya gerek yok. Bunun yerine birkaç sene sonra komple sistemi satıp yenisini dizmek en mantıklı olanı.

Anladım hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı