i5 12400F için ekran kartı önerisi

Bütçe
8000-9000 TL
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler dilerim. Yaklaşık 2 senedir kullandığım RTX 2060 ekran kartımı bugün sattım ve bütçeme uygun iyi bir şey arıyorum fakat testlere vs. baktığımda çok kararsız kaldım arkadaşlar, işlemcim i5 12400F almayı düşündüğüm kartlar RTX 3070 veya RX 6700XT, şunu da söyleyeyim Ray Tracing çok umurumda olan bir şey değil bana göre 40 serisinden aşağısı hiçbir kartla RT ile oyun oynanmaz, ben 60 ve altı FPS'ten nefret ederim, şimdi siz ne önerirsiniz? Daha önce hiç AMD kullanmadım, merak ediyorum doğrusu.

RX 6700 XT al geç. Mis gibi karttır. 3070 ile aynı güçteler ve VRAM avantajı var.

4060 bütçemin çok üstünde 3070 VRAM düşündürüyor.

Ben de almayı çok düşünüyorum fiyatına göre çok performanslı geldi sağ ol reis.
Şu anda RX 6700 XT kullanıyorum ve herhangi bir oyunda yetersizliğini görmedim, taş gibi kart. Şimdiden hayırlı olsun.

3070 Ti var bende RT açıkken oynadığım oyunlarda 60FPS altına hiç düşmedim. Aralarında birkaç FPS fark var ve AMD'nin VRAM avantajı var. Bence temiz bulduğunu al geç.

Yani belirttiğim gibi RT hiç ilgimi çeken bir şey değil çünkü senin de dediğin gibi ortalama 60 FPS de oynatıyor ve ben hikaye oyunları da dahil 60 FPS oyun oynamaktdan cidden nefret ediyorum gözüm hiç alışamıyor, yüksek FPS'ler benim için her oyunda daha önemli.

Şu anda RX 6700 XT kullanıyorum ve herhangi bir oyunda yetersizliğini görmedim, taş gibi kart. Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler hocam önerin için kartı alıyorum.

Yani belirttiğim gibi RT hiç ilgimi çeken bir şey değil çünkü senin de dediğin gibi ortalama 60 FPS de oynatıyor ve ben hikaye oyunları da dahil 60 FPS oyun oynamaktdan cidden nefret ediyorum gözüm hiç alışamıyor, yüksek FPS'ler benim için her oyunda daha önemli.

Çok oyun oynayan biri değilim. Ama oynadığım oyunlarda 2kya alınca 60-90FPS'lere düşüyor. 3070 ve 6700XT FPS olarak aralarında da neredeyse fark yok. Ucuza ve temiz bulduğunuzu alın. Hayırlı olsun şimdiden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı