RX 7900 GRE vey 7800 XT modelin bir onemi yok MSI VENTUS olmasın yeter ASUS ROGLARA yada GIGABYTE AUROSlara okadar para dokmeye gerek yok12400F için AMD ekran kartı bakıyorum ama Sapphire ekran kartı mı almalıyım ASUS mu almalıyım kararsızım ve farklarını fazla bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
yukarıda 20k yazmısBütçeniz ne? Hangi çözünürlükte oynayacaksınız? Sadece oyun için mi alıyorsunuz? Asus mu Sapphire mi değil olay. Model, ihtiyaç ve Nvidia mı Amd mi.
Hangi çözünürlükte oynayacaksınız? Sadece oyun için mi alıyorsunuz? ASUS mu Sapphire mi değil olay. Model, ihtiyaç ve NVIDIA mı AMD mi vs.
Orta çözünürlük işimi görüyor kalite fazla önemli değil bütçe 20 k
Hocam orta çözünürlük nedir? 1080p mi oynuyorsunuz 1440p mi? Monitörünüz nedir?
7000 serisinden bütçene uygun olanı tercih et.
1080p oynuyorum monitör Excalibur.
Hocam ASUS mu Sapphire mı almalıyım peki fark çok olur mu?
Arkadaşın dediği gibi 7800 XT veya 7900 Gre bakabilirsin. Zaman zaman darboğaz olacaktır ama kart ileriye dönük olur.
Ucuz olanı.
Arkadaşın dediği gibi 7800 XT veya 7900 GRE bakabilirsin. Zaman zaman darboğaz olacaktır ama kart ileriye dönük olur.
Ucuz olanı.
Arkadaşın dediği gibi 7800 XT veya 7900 GRE bakabilirsin. Zaman zaman darboğaz olacaktır ama kart ileriye dönük olur.
Ucuz olanı.
Güç kaynağın nedir bu arada?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.