i5 12400F için GPU önerisi

Bütçe
20000

enesaws

Centipat
Daha fazla  
12400F için AMD ekran kartı bakıyorum ama Sapphire ekran kartı mı almalıyım ASUS mu almalıyım kararsızım ve farklarını fazla bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hangi çözünürlükte oynayacaksınız? Sadece oyun için mi alıyorsunuz? Asus mu Sapphire mi değil olay. Model, ihtiyaç ve Nvidia mı Amd mi vs.

12400F için AMD ekran kartı bakıyorum ama Sapphire ekran kartı mı almalıyım ASUS mu almalıyım kararsızım ve farklarını fazla bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
RX 7900 GRE vey 7800 XT modelin bir onemi yok MSI VENTUS olmasın yeter ASUS ROGLARA yada GIGABYTE AUROSlara okadar para dokmeye gerek yok

Bütçeniz ne? Hangi çözünürlükte oynayacaksınız? Sadece oyun için mi alıyorsunuz? Asus mu Sapphire mi değil olay. Model, ihtiyaç ve Nvidia mı Amd mi.
yukarıda 20k yazmıs

1080p oynuyorum monitör Excalibur.

Arkadaşın dediği gibi 7800 XT veya 7900 Gre bakabilirsin. Zaman zaman darboğaz olacaktır ama kart ileriye dönük olur.

Hocam ASUS mu Sapphire mı almalıyım peki fark çok olur mu?

Ucuz olanı.

Arkadaşın dediği gibi 7800 XT veya 7900 Gre bakabilirsin. Zaman zaman darboğaz olacaktır ama kart ileriye dönük olur.

Ucuz olanı.

Güç kaynağın nedir bu arada? Yetersiz kalabilir farklı modele yönelmek gerekebilir durumuna göre.

Arkadaşın dediği gibi 7800 XT veya 7900 GRE bakabilirsin. Zaman zaman darboğaz olacaktır ama kart ileriye dönük olur.

Ucuz olanı.

Anladım teşekkürler.

Arkadaşın dediği gibi 7800 XT veya 7900 GRE bakabilirsin. Zaman zaman darboğaz olacaktır ama kart ileriye dönük olur.

Ucuz olanı.

Güç kaynağın nedir bu arada?

750W Rampage.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı