i5 12400F için SE 214XT vs. SE 224XT

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar i5 12400F işlemcim için bu soğutuculardan birini almayı düşünüyorum yoğun öneriler üzerine. Öncelikle ASUS B660M-A anakart ve MSI 101m kasa ile kullanacağım. Acaba alacağım fanın RAM'lere çarpması gibi bir durum söz konusu mudur? Veyahut anakarta sığmama gibi bir uyumsuzluk. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ve bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim aralarında 300TL var ama 224 olan model daha iyi soğutuyorsa bu farkı verebilirim. Ürünlerin ikisi de gelbura diye bir siteden bu site güvenilir midir alışveriş yapılabilir mi bilgilendirirseniz sevinirim. İyi akşamlar.

SE-214 XT alın aralarındaki fark az 300 TL kesinlikle değmez.
Kasaya ve anakarta uyumlu mu soğutucu peki?

SE-214 XT alın aralarındaki fark az 300 TL kesinlikle değmez.
Ve acaba çok ses çıkartılar mı bilginiz var mı?

Arkadaşlar i5 12400F işlemcim için SE 214 XT veya 224 XT almayı düşünüyorum. Bu soğutucular ne kadar gürültü yapar? Kullanıp sesinden rahatsız olan ya da haricinde soğutucu önerisi yapacak olan varsa çok iyi olur, motor gibi çalışan bir fan almak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

Kasaya ve anakarta uyumlu mu soğutucu peki?

Ve acaba çok ses çıkartılar mı bilginiz var mı?

Arkadaşlar i5 12400F işlemcim için SE 214 XT veya 224 XT almayı düşünüyorum. Bu soğutucular ne kadar gürültü yapar? Kullanıp sesinden rahatsız olan ya da haricinde soğutucu önerisi yapacak olan varsa çok iyi olur, motor gibi çalışan bir fan almak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
Uyumlu, soğutucu sessiz kendim kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı