ahmtatlgn20
Megapat
Dün ModArt'ın videosunu izledim de ThermalRight'ın alt yüzeyi biraz kalın falan ben açıkçası bu iki model arasında düşünüyorum sadece. Çok model baktım bu ikisi ilgimi çekti.
Thermalright'ın 7800X3D ile bile başa çıkan şu testini izle. ( kanala abone olmanı da tavsiye ederim )Dün ModArt'ın videosunu izledim de ThermalRight'ın alt yüzeyi biraz kalın falan ben açıkçası bu iki model arasında düşünüyorum sadece. Çok model baktım bu ikisi ilgimi çekti.
Thermalright'ın 7800X3D ile bile başa çıkan şu testini izle. ( kanala abone olmanı da tavsiye ederim )
Kanalı biliyorsan kanalın mottosunu da biliyorsundur hocam.Biliyorum bu kanalı ve videoyu. Valla hocam biraz şık olsun dedim ve DeepCool'un tasarımı çok hoşuma gitti ardından bu sıvı soğutmayı da görünce kararsız kaldım şahsen bu iki modelden birini düşünüyorum sadece.
Hocam şimdilik verilen tavsiyeler ve bulduklarım bunlar. Tavsiyeniz var mı bu listeden?Kanalı biliyorsan kanalın mottosunu da biliyorsundur hocam.
Performans her zaman şekilden üstündür.
DP da 4 boru var. Sitesinde boruların malzemesine de bakamadım yani bakır mı alüminyum mu ne belli değil. Şekil var evet ama performans olmazsa şekli ne yapacaksın ?
Karar senin.
Assassin Burst.Hocam şimdilik verilen tavsiyeler ve bulduklarım bunlar. Tavsiyeniz var mı bu listeden?
Eki Görüntüle 2290234
200 tl farka peerless assassin alırdım. zaten extra fan 200 lira ederAssassin Burst.
400lira fark var. 12400F için daha fazla para ayırmaya değmez. Ha bütçesi varsa phantom spirit bile alabilir.200 tl farka peerless assassin alırdım. zaten extra fan 200 lira eder![]()
1299 a da peerless assassin var bir kaç gündür.400lira fark var. 12400F için daha fazla para ayırmaya değmez. Ha bütçesi varsa phantom spirit bile alabilir.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.