Hocam peki sıvı soğutucu diğerine oranla dahada az ısı değerleri gösterir değil mi ? Çünkü şu anda 3 k parayı da rahat veririm yani gerçekten 1 kez alıp birdaha hiç uğraşmamak istiyorum çünkü sistemi dizene kadar canım çıktıBende aynı işlemciyi kullanıyorum stok ile 75 i geçemedim daha. İlla soğutucu alacaksanız hava kafi.
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
Sıvı istiyorsanda bunu öneririm, ama gerek yok dediğim gibi.
Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sistemim:
Daha toplayalı 1 hafta filan oldu. Ben kasayı 1080p Ultra Gaming için dizdim yeterli de oluyor fakat işlemci ısısı bir hayli yüksek oluyor. Cyberpunk (Ultra) 90-95 derece hatta Valorant Full grafikte 90-95 derece filan görüyor. Oyun açılmayınca tabii 35-40 derecede seyrediyor. Ben i5 12400F'in bu kadar ısınacağını tahmin etmemiştim gerçekten
- i5 12400F.
- RTX 4060.
işlemcide aşağıya link bırakacağım fan var, stok soğutucu gibi bir şey.
240mm güzel bir sıvı soğutucu alsam her oyunu gönül rahatlığıyla oynayabilir miyim? Sıvı soğutucu önerisi de alabilirim (en iyisi ve en F/P olanları)
XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB LED FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB LED FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam peki sıvı soğutucu diğerine oranla daha da az sıcaklık değerleri gösterir değil mi? Çünkü şu anda 3 k parayı da rahat veririm yani gerçekten 1 kez alıp bir daha hiç uğraşmamak istiyorum çünkü sistemi dizene kadar canım çıktı.
Hocam stok ile 80 arası filan gezmeli diyorsunuz fakat nasıl bir 80 derece bu ben her oyunda en zorlayıcı ultra ayarları açıyorum kule tipi soğutucu alınca ya yeterli gelmezse diye şüpheye düşüyorum benim için kule tipinde full grafik oyunda 80 derece bile fazla Max 70-75 seyretmeli ki bazen çok uzun süre oyun oynuyorumSıvı soğutucuya gerek yok bu işlemci için zaten kasanızın hava sirkülasyonu iyiyse stok ile 80 arası gezmeli ama tavsiyem kule tipi bir hava soğutucu seçmeniz. Ek olarak ileride işlemci yükseltmeyi düşünürseniz de 240mm zoomflow alabilirsiniz ama daha cep dostu bir şeyler istersenizde Cooler Master Masterliquid geldi aklıma.
Çok daha soğuk olur tabii ki ama bu işlemci içinde fazlasına gerek yok o kadar. 3K bandında Cooler Master ve SilverStone alabilirsiniz.
Bir bakayım bari acaba vatan Teknosa falan filanda satılıyor mudur gidip direkt alayımBu soğutucuyu önerebilirim.
Sıvı soğutma gerekli değil. Hava soğutma fazlasıyla yeterli geliyor.İnceleme: Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C
i5 12400F kullanıyorum. Stok soğutucu ile bazı oyunlarda 80 derecelere çıkıyordu ve fan sesi yapıyordu. Uygun fiyatlı soğutucu arayışına girdim ve bu soğutucuyu almaya karar verdim. İçerisinden Thermalright TF4 termal macun çıkıyor. Yeterli bir kalitede olduğunu söyleyebilirim. AM4, AM5...www.technopat.net
Hocam stok ile 80 arası filan gezmeli diyorsunuz fakat nasıl bir 80 derece bu ben her oyunda en zorlayıcı Ultra ayarları açıyorum kule tipi soğutucu alınca ya yeterli gelmezse diye şüpheye düşüyorum benim için kule tipinde Full grafik oyunda 80 derece bile fazla Max 70-75 seyretmeli ki bazen çok uzun süre oyun oynuyorum.
Bir bakayım bari acaba vatan Teknosa falan filanda satılıyor mudur gidip direkt alayım.
Paran cebinde kalsın. Yeter de artar Assassins King. Sen bize güven.Hocam peki sıvı soğutucu diğerine oranla dahada az ısı değerleri gösterir değil mi ? Çünkü şu anda 3 k parayı da rahat veririm yani gerçekten 1 kez alıp birdaha hiç uğraşmamak istiyorum çünkü sistemi dizene kadar canım çıktı
Muadili var mı peki yine sağlam sessiz diyebileceğiniz@shuushixd
Bildiğim kadarıyla satılmıyor.
Olabilir yani önerende çok var alabilirim çünkü sıvı soğutmada artic öneriyorlar o da çok pahalı geldi gözüme tabi MSI mag filan da varParan cebinde kalsın. Yeter de artar Assassins King. Sen bize güven.