- Makaleler
- 5
Daha fazla
Corsair de kalitelidir aklın kalmasın.Muadili var mı peki yine sağlam sessiz diyebileceğiniz
Olabilir yani önerende çok var alabilirim çünkü sıvı soğutmada artic öneriyorlar o da çok pahalı geldi gözüme tabi MSI mag filan da var
Corsair de kalitelidir aklın kalmasın.
Alınmaz. Sen attiklarimdan birini al. 2 çeşit sundum işte.Cooler Master Hyper 212 X Dou fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Cooler Master Hyper 212 X Dou fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alınır mı hocam direkt gidip almak istiyorum da hafta içi çalışıyorum annem de hasta kargoya vermek istemiyorum
Bende aynı işlemciyi kullanıyorum stok ile 75'i geçemedim daha. İlla soğutucu alacaksanız hava kafi.
![]()
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.www.gaming.gen.tr
Sıvı istiyorsanda bunu öneririm, ama gerek yok dediğim gibi.
![]()
Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende aynı işlemci var. Dark Freezer x123 ile kullanıyorum, 120mm fanı var. Boşta 30 dolaylarında, oyun oynarken maksimum 55 gördüm.120mm hava sogutucu uygun olur değil mi islemciye i5 12400f e yani
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.