i5 12400F için Thermalright Burst Assassin vs Thermalright Assassin King

Kasam XPG lander 500 650W ve ATX kasa ekran kartım ise RX6600 Eagle sizce burst assasin sığar mı ve ne gibi performans etkisi görürüm?
Kasanızın birkaç videosuna baktım. Sığacağını düşünüyorum. Ekran kartınız da büyük değil sorun yaratmayacaktır. Benim anakartımda 2 RAM slotu olduğundan işlemciye biraz yakındı. Soğutucuyu montajlarken bir tanesini çıkarıp montajladım sonrasında tekrar taktım RAM'i. Sorun yaratmadı.

Aldığım günlerde İstanbul 30C'lerde geziyordu. Boşta 40 derecede çalışıyordu ki yukarıdaki cevaplarımda da belirttiğim gibi stok soğutucudan çok ama çok daha iyi bir değerdi. Muhtemelen stok soğutucu bu değerleri ancak ve ancak ilk 1-2 ayda gösterebilir.

Dün gece İstanbul 18-19C'lerde seyretti ve işlemcim boşta 30C'de çalıştı. Dünkü serin havada stres testi yapmadım doğrusu ancak kavurucu sıcakta bile 60C'yi geçmiyordu zaten. Benim sistemimde kesinlikle çok fark yarattı.

Bir de kaç günde geldi yazarsanız sevinirim.
Ben almayı kararlaştırdıktan 1 gün sonra kız arkadaşım mağazadan alıp bana hediye etti. O yüzden kargo süresi hakkında bir şey diyemiyorum. Önceki Gaming.Gen alışverişlerimde ise en geç 3 güne elimde oluyordu ürün. Şu sıralar bayram olduğu için muhtemelen biraz daha geç gelecektir ürününüz. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı