i5 12400F NFS Unbound 80 derece ısı normal mi?

xenophobe

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle fikir sunanlara yardim edenlere şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarim NFS Unbound, Ultra ayarda oynarken islemci sicakligim 81 80 dereceleri arasinda geziyor ve fan çok hizli dönüyor sorun yaratir mi? Stok fan.

Bilgisayarim NFS Unbound, Ultra ayarda oynarken islemci sicakligim 81 80 dereceleri arasinda geziyor ve fan çok hizli dönüyor sorun yaratir mi? Stok fan.

Stok fan ise gayet normal benim i312100F bile 73 dereceleri görüyor. Kule tipi soğutucu almaya çalış.

Seksen derece yüksek bir sıcaklık değil. Yük altında normal. Şu an yaz olmasını da hesaba katarsak gerekenden sıcak çalışmıyor.

Normal. Sesten rahatsiz olmanizda normal. Kule tipi için bütçe ve kasa belirtirseniz önerebilirim.

Stok fan biraz yetersiz. Snowman M200 veya daha üst bir soğutucu tercih ederseniz sıcaklık düşer. 500 TL bandında zaten M200.
Snowman devri biteli çok oldu. Fosil hepsi.

Normal. Sesten rahatsiz olmanizda normal. Kule tipi için bütçe ve kasa belirtirseniz önerebilirim.

Snowman devri biteli çok oldu. Fosil hepsi.

O zaman muadil. Daha iyisi. Yakın fiyatlısı.

Hocam mesh ile karışık cam gibi modeli Xigmatek Lamiya.

Kasa gayet güzel.

O zaman muadil. Daha iyisi. Yakın fiyatlısı.

Kasa gayet güzel.

Teşekkür ederim ama harici bir soğurma istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı