Klavyeyi önermem, sorunlu olduğunu sıkça duydum, mouse içinse o fiyata çok daha iyilerini bulabileceğinizi düşünüyorum tavsiye bekleyin. Monitör için ayrı konu açarsanız daha sağlıklı cevap bulabilirsiniz. Ama 2K oynayacağınız için o bütçeye iyi 2K yok. Bütçenizi 5-6K arasına çıkarırsanız daha güzel ve keyifli monitörler seçilebilir.
Klavyeyi önermem, sorunlu olduğunu sıkça duydum, mouse içinse o fiyata çok daha iyilerini bulabileceğinizi düşünüyorum tavsiye bekleyin. Monitör için ayrı konu açarsanız daha sağlıklı cevap bulabilirsiniz. Ama 2K oynayacağınız için o bütçeye iyi 2K yok. Bütçenizi 5-6K arasına çıkarırsanız daha güzel ve keyifli monitörler seçilebilir.
Bütün parçalar dahil çok fazla oynamaz. 26K için 6700XT - i5 12400F - B660 anakart için normal bir bütçe. Aynı şekilde 1 hafta önce topladım çoğunu indirimli almama rağmen cashback'in de geleceğini varsayarsam 20K TL'ye felan topladım. Ekipmanlarım zaten vardı.
Master 5A-RTX3070, AMD Ryzen işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX 3070 ekran kartı, DDR4 Ram ve Anakart seçenekleri ile Master 5A-RTX3070, Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
Kasanin gorunumunu begenmeyebilirsiniz ama bir tik daha iyi bir sistem. Tabii topladiginiz sistemde iyi arkadasin belirttigi gibi.