ASUS PRIME H610M-D 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDM
İşlemci
Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek
Sistem;
İşlemci: i5-12400F
Ekran kartı: RTX 3060.
Anakart: H610M-D
Kasa: Corsair iCUE 4000X 750W.
Sorun 3-4 gün önce başladı. Bilgisayar işimi yaparken, video izlerken, oyun oynarken vs. bir anda kapanıyor ve birkaç saniye sonra geri açılıyor fakat bilgisayar kapandığı için işim çöpe gidiyor. Sorunun sıcaklıktan olduğunu sanmıyorum çünkü sadece video izlerken bile bir anda kapanıyor. PSU'yla alakasının olduğunu da sanmıyorum çünkü bilgisayar kapanıp açılırken tüm bu süre zarfında bileşenlerin ışıkları açık kalıyor. Sorunun başladığı gün farklı olarak sadece Windows 11 kurmuştum, sonra belki işletim sistemindendir diye Windows 10'a geri döndüm ama yine de sorun devam etti ve belki çözer diye bilgisayara format atıp Windows 11 kurdum fakat sorun hâlâ devam ediyor. Yardımınızı rica ediyorum.
eğer monitörün lg marka ise ve ya başka hangi markalarda var emin değilim bazı monitörler power saving mod'a giriyor belli bir ara ile lg marka monitörlerde monitörün altında tuş var bunu kapatmak için.
Dostum söyledim sıkıntı monitörde değil bilgisayar açıldığında hem oturum kapanmış oluyor, hem görüntü gittiğinde ses de gidiyor, hem açık olan tüm uygulamalar kapanıyor.
KMSpico korsan yazılımı değil, deneme versiyonunu döndüren bir yazılımdır. Ayrıca zaten bilinen bir yazılımdır. Ki deneyin ve key alın dedim, bir sorun varsa raporlayabilirsiniz mesajımı.
Dostum söyledim sıkıntı monitörde değil bilgisayar açıldığında hem oturum kapanmış oluyor, hem görüntü gittiğinde ses de gidiyor, hem açık olan tüm uygulamalar kapanıyor.
Peki dediğinizi deneyeceğim, yardımınız için teşekkürler. Sorun devam ederse tekrar yazarım, birkaç güne sorun çıkmazsa çözüm olarak işaretlerim.
En ucuz fiyat garantisi ile Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi Sağlam Lisans'ta Windows 10 Lisanslarını satın alıp hemen teslim alabilirsiniz.