Evet sistemde eksi olarak RAM ve PSU diyebiliriz. RAM neyse 500 civarına halledilir ama PSU değiştirmek tuzlu olur. Yine de 23K'den hesaplayıp taksit ve monitörü fiyattan düşsek 18 bin TL ediyor. O paraya 3070 sanmıyorum ama güzel bir 6700XT sistem alınabilirdi. Ha yine daha iyi bir 3060 12 GB sistemde toplanabilirdi. Eğer konu sahibi RTX ısrarcılarındansa şu an 3060 12 GB alıp ileri dönemde VRAM'i yüksek bir NVIDIA kartla değiştirebilir. İade imkanı varsa edip yukarıda attığım sistemi alması daha mantıklı tabii bence.
Bence alınır. Tahmin edilebilir bir piyasamız olmadığı için beklersen neyle karşılaşacağın belli olmaz. Eğer RTX olmak zorunda değilse illa şu iki sisteme bakabilirsin. Kasalar kişisel zevke göre değişebilir. Ben şahsen sade sevdiğim için diğerini de attım.
MONZA-6700XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. INTEL Core i5-12400F ASUS Radeon RX 6700 XT ekran kartı, Asus PRIME H610M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo...
CYBER-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.