i5 12400F - RTX 3060 sistem nasıldır?


Attiğiniz sistem 10.nesil benim topladiğim sistem 12.nesil ayrica RAM markasi goodram bilmediğim marka ayrica RAM 3600 18'di benim topladiğim sistemde bu sistemde ise 3200 16. Ayrica sistemde sivi soğutmada var açikcasi 3070 alicağim diye bu sisteme geçmezdim
 

Veya

Attiğiniz sistem 10.nesil benim topladiğim sistem 12.nesil ayrica RAM markasi goodram bilmediğim marka ayrica RAM 3600 18'di benim topladiğim sistemde bu sistemde ise 3200 16.

Evet hocam onu görmedim kusura bakmayın.
 
NVIDIA ekran kartı istiyorsanız böyle bir sistem toplanabilir.

30,776 TL tutuyor. Bu sistem toplanabilir.
Monitörü çıkardığınızda 27,700 TL civarı tutuyor. SSD bununla değiştirilebilir:
 
NVIDIA ekran kartı istiyorsanız böyle bir sistem toplanabilir.

Monitörü çıkardığınızda 27,700 TL civarı tutuyor.

Açıkçası bilinmedik markalar toplamak istemiyorum gainward ekran karti var tamam ama ucuz lehim ve ucuz mahzeme kalitesi sunuyorlar. Ayrica kasa pek iyi hava akişi yok gibi görünüyor bir de bunun yaninda Kioxia diye bir SSD bilindik ancak Samsung'un SSD'lerine göre daha düşük kalıyor yani 3080 için bu sisteme yine geçmezdim isteklerimi tam olarak karşilamiyor ancak yine de zaman ayirdiğiniz için teşekkür ederim.
 
Açıkçası bilinmedik markalar toplamak istemiyorum Gainward ekran karti var tamam ama ucuz lehim ve ucuz mahzeme kalitesi sunuyorlar. Ayrica kasa pek iyi hava akişi yok gibi görünüyor bir de bunun yaninda Kioxia diye bir SSD bilindik ancak Samsung'un SSD'lerine göre daha düşük kalıyor yani 3080 için bu sisteme yine geçmezdim isteklerimi tam olarak karşilamiyor ancak yine de zaman ayirdiğiniz için teşekkür ederim.

Önerdiğim markaların tamamı güvenilir, kaliteli markalardır. Eğer öyle olmasaydı bu markalardan öneride bulunmazdım. Önerdiğim kasa mesh panele sahip, 4 fanlı, hava sirkülasyonu güzel bir kasadır. Kioxia'nın SSD'si çok iyi olmayabilir ama fiyatına göre tercih edilebilir bir SSD'dir, yani (fiyatına göre) kalitelidir. Ayrıca yukarıda SSD'nin PNY CS3030 ile değiştirilebileceğini belirttim. Yine de siz bilirsiniz tabii, karışmak istemem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı