i5-12400F RTX 3060 sistem nasıldır?

Bütçe
20-22 Bin TL
165Hz için sizce CPU ve GPU yeterli mi? 144Hz veya daha aşağısı mı gerekir? Her oyunda stabil olabilmesi için 144Hz mi almalıyım?
Hocam yani her oyunda tam 165 FPS almayacaksınız, o bariz. Rekabetçi oyunlar için alınır ama. Orta-düşük ayarlarda Valorant, CS:GO falan oynanır öyle.

165Hz için sizce CPU ve GPU yeterli mi? 144Hz veya daha aşağısı mı gerekir? Her oyunda stabil olabilmesi için 144Hz mi almalıyım?
Çok önemli değil, attığım monitörü alabilirsiniz.

Tamamda %10-15 daha az performans almak için ekstradan 3K vermiş oluyor.
Ben AMD'yi herkesten daha çok savunuyorum bu forumda, inanın hiç gerek yok arkadaşı paranoyak etmeye. RTX alsın rahat rahat kullansın ne var bunda? Bütçesi var sonuçta.

Tamamda %10-15 daha az performans almak için ekstradan 3K vermiş oluyor.
Dediğinizde haklısınız. Fakat bu işte çok bilgili olmayıp tüm öneri ve karşılaştırma, performans videolarında sürekli RTX görünce insan içi rahat etsin istiyor. Aslında performansa değil, içimin rahat etmesine veriyorum o farkı :)

Atılan bütün sistemlerden daha iyi parça kaliteside yüksek. 3070 için 21k vermeye gerek yok.

Ben de bu sistemi alacaktım da herkes 1080P'de darboğaz yapar diyor. 2K monitör alsam bütçemi aşıyor o yüzden çok da mantıklı gelmedi bana. Bir de 3070'li sistemin stokları bitmiş herhalde sepete ekleyemedim ben.

Ben de bu sistemi alacaktım da herkes 1080P'de darboğaz yapar diyor. 2K monitör alsam bütçemi aşıyor o yüzden çok da mantıklı gelmedi bana. Bir de 3070'li sistemin stokları bitmiş herhalde sepete ekleyemedim ben.

Darboğaz olunca dünyanın sonu gelmiyor ki? Sadece GPU %100 de çalışmıyor. En kötü ihtimalle çözünürlüğü sanal olarak 2K ya alırsınız.

Dediğinizde haklısınız. Fakat bu işte çok bilgili olmayıp tüm öneri ve karşılaştırma, performans videolarında sürekli RTX görünce insan içi rahat etsin istiyor. Aslında performansa değil, içimin rahat etmesine veriyorum o farkı :)

İlla RTX istiyorsanız siz bilirsiniz ama AMD kartlarda geri kalmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı