sezarxt
Picopat
- Makaleler
- 2
Hocam normalde bu sistemi iade etmek istiyordum, mağazadan aldığım için iade edemiyorum galiba. (Vatan)
Neden iade etmek istiyorsun?
Hocam normalde bu sistemi iade etmek istiyordum, mağazadan aldığım için iade edemiyorum galiba. (Vatan)
PSU'dan dolayı sanırım. Rampage'nin psu modellerine çok olumsuz yorum var. Ama kullanıpta memnun olan kullanıcılarda var.Neden iade etmek istiyorsun?
PSU'dan dolayı sanırım. Rampage'nin PSU modellerine çok olumsuz yorum var. Ama kullanıp da memnun olan kullanıcılarda var.
Hangi modeli tercih ettiniz hocamBende yeni kasa aldım Rampage PSU var. Çok da umurumda değil açıkçası.
Hangi modeli tercih ettiniz hocam
Topladığınız sistemi merak ettim hocam paylaşabilir misiniz?Bir şey tercih etmedim. Kasa bugün geldi. Gelene kadar PSU modelinden bile haberim yoktu. RMP600 yazıyor.
Kullandınız mı?Hocam normalde bu sistemi iade etmek istiyordum, mağazadan aldığım için iade edemiyorum galiba. (Vatan)
Topladığınız sistemi merak ettim hocam paylaşabilir misiniz?
Ekran kartı modeliniz nedir?İtopya'dan alınan bilgisayar kargodan kaç günde gelir?
Hazır sistem aldım. Bugün kargoya verildi. Kaç günde Isparta'ya gelir fikri olan var mı?www.technopat.net
Bu konuda aldığım bilgisayar var hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.