sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 23 Mart 2023 #21 DestroyEverything dedi: Hocam normalde bu sistemi iade etmek istiyordum, mağazadan aldığım için iade edemiyorum galiba. (Vatan) Genişletmek için tıkla... Neden iade etmek istiyorsun?
DestroyEverything dedi: Hocam normalde bu sistemi iade etmek istiyordum, mağazadan aldığım için iade edemiyorum galiba. (Vatan) Genişletmek için tıkla... Neden iade etmek istiyorsun?
D deadpool35 Megapat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #22 sezarxt dedi: Neden iade etmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... PSU'dan dolayı sanırım. Rampage'nin psu modellerine çok olumsuz yorum var. Ama kullanıpta memnun olan kullanıcılarda var.
sezarxt dedi: Neden iade etmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... PSU'dan dolayı sanırım. Rampage'nin psu modellerine çok olumsuz yorum var. Ama kullanıpta memnun olan kullanıcılarda var.
sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 23 Mart 2023 #23 deadpool35 dedi: PSU'dan dolayı sanırım. Rampage'nin PSU modellerine çok olumsuz yorum var. Ama kullanıp da memnun olan kullanıcılarda var. Genişletmek için tıkla... Bende yeni kasa aldım Rampage PSU var. Çok da umurumda değil açıkçası.
deadpool35 dedi: PSU'dan dolayı sanırım. Rampage'nin PSU modellerine çok olumsuz yorum var. Ama kullanıp da memnun olan kullanıcılarda var. Genişletmek için tıkla... Bende yeni kasa aldım Rampage PSU var. Çok da umurumda değil açıkçası.
D deadpool35 Megapat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #24 sezarxt dedi: Bende yeni kasa aldım Rampage PSU var. Çok da umurumda değil açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli tercih ettiniz hocam
sezarxt dedi: Bende yeni kasa aldım Rampage PSU var. Çok da umurumda değil açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli tercih ettiniz hocam
sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 23 Mart 2023 #25 deadpool35 dedi: Hangi modeli tercih ettiniz hocam Genişletmek için tıkla... Bir şey tercih etmedim. Kasa bugün geldi. Gelene kadar PSU modelinden bile haberim yoktu. RMP600 yazıyor.
deadpool35 dedi: Hangi modeli tercih ettiniz hocam Genişletmek için tıkla... Bir şey tercih etmedim. Kasa bugün geldi. Gelene kadar PSU modelinden bile haberim yoktu. RMP600 yazıyor.
hieras Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 155 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri 𝘐𝘯𝘵𝘦𝘭 𝘊𝘰𝘳𝘦 𝘪𝟥-𝟣𝟤𝟣𝟢𝟢𝘍 𝟦.𝟥𝘎𝘏𝘻 𝘈𝘚𝘜𝘚 𝘗𝘙𝘐𝘔𝘌 𝘏𝟨𝟣𝟢𝘔-𝘒 𝘈𝘚𝘜𝘚 𝘋𝘜𝘈𝘓 𝘎𝘦𝘍𝘰𝘳𝘤𝘦 𝘙𝘛𝘟 𝟥𝟢𝟨𝟢 𝘖𝘊 𝟪𝘎𝘉 𝘎𝘋𝘋𝘙𝟨 𝘒𝘪𝘯𝘨𝘴𝘵𝘰𝘯 𝟣𝟨𝘎𝘉 (𝟤𝘹𝟪𝘎𝘉) 𝘍𝘶𝘳𝘺 𝘉𝘦𝘢𝘴𝘵 𝘋𝘋𝘙𝟦 𝟥𝟤𝟢𝟢𝘔𝘏𝘻 𝘊𝘓𝟣𝟨 𝘒𝘪𝘯𝘨𝘴𝘵𝘰𝘯 𝘕𝘝𝟤 𝟧𝟢𝟢𝘎𝘉 𝘕𝘝𝘔𝘦 𝘏𝘠𝘗𝘌𝘙 𝘏𝟥-𝟧𝟧𝟢 𝟪𝟢+ 𝘗𝘙𝘖 𝟧𝟧𝟢𝘞 Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #26 Hocam bende de rampage 500w psu var 2019da almıştım sistemi hâlâ daha sıkıntısız çalışıyor çok şükür bence kullanıma ve şansa bağlı teknoloji biraz şans işi ona inanıyorum.
Hocam bende de rampage 500w psu var 2019da almıştım sistemi hâlâ daha sıkıntısız çalışıyor çok şükür bence kullanıma ve şansa bağlı teknoloji biraz şans işi ona inanıyorum.
D deadpool35 Megapat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #27 sezarxt dedi: Bir şey tercih etmedim. Kasa bugün geldi. Gelene kadar PSU modelinden bile haberim yoktu. RMP600 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Topladığınız sistemi merak ettim hocam paylaşabilir misiniz?
sezarxt dedi: Bir şey tercih etmedim. Kasa bugün geldi. Gelene kadar PSU modelinden bile haberim yoktu. RMP600 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Topladığınız sistemi merak ettim hocam paylaşabilir misiniz?
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.694 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 23 Mart 2023 #28 DestroyEverything dedi: Hocam normalde bu sistemi iade etmek istiyordum, mağazadan aldığım için iade edemiyorum galiba. (Vatan) Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı?
DestroyEverything dedi: Hocam normalde bu sistemi iade etmek istiyordum, mağazadan aldığım için iade edemiyorum galiba. (Vatan) Genişletmek için tıkla... Kullandınız mı?
sezarxt Picopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 617 Makaleler 2 Çözümler 9 23 Mart 2023 #29 deadpool35 dedi: Topladığınız sistemi merak ettim hocam paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İtopya'dan alınan bilgisayar kargodan kaç günde gelir? Hazır sistem aldım. Bugün kargoya verildi. Kaç günde Isparta'ya gelir fikri olan var mı? www.technopat.net Bu konuda aldığım bilgisayar var hocam.
deadpool35 dedi: Topladığınız sistemi merak ettim hocam paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İtopya'dan alınan bilgisayar kargodan kaç günde gelir? Hazır sistem aldım. Bugün kargoya verildi. Kaç günde Isparta'ya gelir fikri olan var mı? www.technopat.net Bu konuda aldığım bilgisayar var hocam.
D deadpool35 Megapat Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #30 sezarxt dedi: İtopya'dan alınan bilgisayar kargodan kaç günde gelir? Hazır sistem aldım. Bugün kargoya verildi. Kaç günde Isparta'ya gelir fikri olan var mı? www.technopat.net Bu konuda aldığım bilgisayar var hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeliniz nedir?
sezarxt dedi: İtopya'dan alınan bilgisayar kargodan kaç günde gelir? Hazır sistem aldım. Bugün kargoya verildi. Kaç günde Isparta'ya gelir fikri olan var mı? www.technopat.net Bu konuda aldığım bilgisayar var hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modeliniz nedir?