i5 12400F RTX 3060 sistemin ederi nedir?

Ben daha önce sarı siteden 2 kere sattım bir sorun yaşamadım, Param Güvende'ye hiç girmedim dolandirilma ihtimali oluyormuş.

Belki Letgo'da da deneyebilirsin.

Sen kaç koymayı düşünüyordun?

2 bucuk sene once 20k ya dolar kuruyla aldığım bir PC'yi aldığımdan birkac bin TL pahalıya koymayı dusunurdum fakat 2. el olacagindan ve neredeyse 3 sene olcagindan 20k - 21k falan koyarım.

Bu nasıl?

Yenilenmiş tarzı bir şeyse hiç uğraşma git sahibindenden al kafan rahat etsin. Ayrıca en az 16 GB RAM ve 256 GB SSD olan versiyon tercih edersen rahat edersin. i5 13400F RX 6700 XT sistem var yakın zamanda bir M2 Air ile takaslamayı düşünüyorum gerçekten harika cihazlar MacBook'lar.

Yenilenmiş tarzı bir şeyse hiç uğraşma git sahibindenden al kafan rahat etsin. Ayrıca en az 16 GB RAM ve 256 GB SSD olan versiyon tercih edersen rahat edersin. i5 13400F RX 6700 XT sistem var yakın zamanda bir M2 Air ile takaslamayı düşünüyorum gerçekten harika cihazlar MacBook'lar.

Doğru da kanki bütçe şu an da PC'yi sattıktan sonra Max 5K ekleyebilecek seviyede sürünüyor. Ama takası aklıma soktun sağ olasın belki Sahibinden'de takas kabul eden vardır bakacağım iyi akşamlar. Aklıma bir şey takılırsa sizi rahatsız edebilir miyim hocam.

Doğru da kanki bütçe şu an da PC'yi sattıktan sonra Max 5K ekleyebilecek seviyede sürünüyor. Ama takası aklıma soktun sağ olasın belki Sahibinden'de takas kabul eden vardır bakacağım iyi akşamlar. Aklıma bir şey takılırsa sizi rahatsız edebilir miyim hocam.

Tabii bende şu an sistemi ilana koydum ve bir yandan da takas teklif ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı