Elektronik i5 12400F RTX 3060 Ti MSI sistem 18000 TL!

BlackVcard

Kilopat
Merhaba, böyle bir sistem gördüm YouTube'da ve paylaşmak istedim, videodaki kişi tek tek toplamaya kıyasla %15-17 daha indirimli olduğunu söyledi ve bu sebepten ötürü bu konuyu oluşturuyorum. Daha da uygunları olabiliyor 16000-17000 TL bandında fakat MSI model olmadığı için daha ucuza almak istemeyen kullanıcıların tercih edebileceği sistem olduğunu düşünüyorum. Kendimce + ve - lerini değerlendirdim ve sizlerde yorumlarınızı eklerseniz mükemmel olur.

Sistem linki: Sinerji HE-7 Intel i5 12400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Oyun Bilgisayarı]

İnceleme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

+
MSI markasına takıntılı olanlar için.
İşlemcisi R5 5600'den daha iyi ve daha az güç tüketimine sahip.
Kasanın RGB özelliği

-
Kasa Mesh kasa değil ve sıcaklık olarak yansır.
M2 SSD markasındaki ürünlerini bilmediğim için yorum yapamıyorum (araştırılmalı).
Ram markasını bilmediğim için yorum yapamıyorum fakat bazı da konu da bazı olumlu yorumlara rastladım (araştırılmalı).
AMD kanadına göre çok pahalı fakat NVIDIA ve MSI isteyenler konuya gelen olumlu ve tecrübeli yorumlar sonucunda tercih edebilir yada seçmeyebilirler.

Son düzenleme:
Ekran kartı desen msi ventus ısınma sorunlu. Ram ve SSD desen bilinmeyen marka ne çıkacağı belli olmaz bugün alırsın yarın patlar. Anakart H610 değmez bu fiyata.

Güzel fiyat ama bazı parçalar sorunlu/kötü.

Anakart, RAM ve SSD alt seviye. Ayrıca ekran kartı ısınacaktır yüksek ihtimal.
Aynen öyle. Geçen ay şu sistemi aldım ben ama şimdi stok yok. Böyle bir sistem bekleyen varsa onu alabilirdi. Fiyatı yine 18 bin ve parçaları çok daha kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…