i5 12400F RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

Bekliyorum hocam 25-30 arasında bir kasa.

DDR5 anakartı olarak en ucuzu 4000 küsür hocam. Yine de tavsiyelerinizi bekliyorum.
DDR4'e düşürelim o zaman.

Bekliyorum hocam 25-30 arasında bir kasa.

DDR5 anakartı olarak en ucuzu 4000 küsür hocam. Yine de tavsiyelerinizi bekliyorum.

İleride upgrade ile ddr5 yapmak istersem ram ve anakart ile uğraşmak istemedim. Ram + Anakart + Ekran kartı yükseltmesinden sadece ekran kartı yükseltmesine düşüyor ileri zaman için.

DDR5 aman aman onemli bir sey degil gunumuz sartlarinda. Yerinizde olsam tek tek 7900 XT toplardim. Butce ucu ucuna yetiyor.

Zotac çoğu markadan kalitelidir kartın zaten 200W TDP'si var çift fan yeterli gelecektir. 3070 ile 4070 arasında DLSS 3.0 girince iyi fark oluyor. Marka takıntısı yaparsanız çok daha performanssız bir sistem toplanır.

Hocam bu konuların içinde değilsiniz galiba. Zotac, INNO3D, Sapphire, XFX gibi markalar saysam bunlara kötü dersiniz galiba. Biraz sosyalde toplama bilgisayarlara bakmanızı öneririm, bilginizi arttıracağını düşünüyorum.

SSD NV2 1TB, anakart fark ödemeden B760 yapılarak alınabilir.

En son 8-10 yıl önce falan toplamıştım. Yeni markalara pek aşina da değilim. @Tavasapi mantıklı geldi. Peki gaming.gen.tr güvenilir midir? Bir sıkıntı yaşar mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…