Kolay gelsin.
Aşağıda fotoğrafı bulunan sistemi inceleyip daha mantıklı seçenekleri belirtmenizi istiyorum.
Bu arada sistemi DDR4'e düşürüp 3070 mi almalıyım yoksa DDR5'te kalsın mı?
İleride upgrade ile ddr5 yapmak istersem ram ve anakart ile uğraşmak istemedim. Ram + Anakart + Ekran kartı yükseltmesinden sadece ekran kartı yükseltmesine düşüyor ileri zaman için.
Hocam iyi güzel topladınız da neden fiyat olarak Zotac 4070'in muadilleri farklı markaların 3070leri olarak gösteriliyor. Hem soğutma açısından sıkıntı yaşarım hem de kalitesiz manasına gelmiyor mu bu fiyat bandı.
Hocam iyi güzel topladınız da neden fiyat olarak Zotac 4070'in muadilleri farklı markaların 3070LERI olarak gösteriliyor. Hem soğutma açısından sıkıntı yaşarım hem de kalitesiz manasına gelmiyor mu bu fiyat bandı.
Zotac çoğu markadan kalitelidir kartın zaten 200W TDP'si var çift fan yeterli gelecektir. 3070 ile 4070 arasında DLSS 3.0 girince iyi fark oluyor. Marka takıntısı yaparsanız çok daha performanssız bir sistem toplanır.
Hocam iyi güzel topladınız da neden fiyat olarak Zotac 4070'in muadilleri farklı markaların 3070LERI olarak gösteriliyor. Hem soğutma açısından sıkıntı yaşarım hem de kalitesiz manasına gelmiyor mu bu fiyat bandı.
Hocam bu konuların içinde değilsiniz galiba. Zotac, INNO3D, Sapphire, XFX gibi markalar saysam bunlara kötü dersiniz galiba. Biraz sosyalde toplama bilgisayarlara bakmanızı öneririm, bilginizi arttıracağını düşünüyorum.
En son 8-10 yıl önce falan toplamıştım. Yeni markalara pek aşina da değilim. @Tavasapi mantıklı geldi. Peki gaming.gen.tr güvenilir midir? Bir sıkıntı yaşar mıyım?