Colorful 3060 Tİ a 24.000 TL vermek istiyorsanız alın.sistem bu hocam buldum![]()
Colorful 3060 Tİ a 24.000 TL vermek istiyorsanız alın.sistem bu hocam buldum![]()
hep leptop kullanıcısıydım artık bunaldım rahat oynayamıyorum klavye koyunca ekrandan uzak kalıyorum sattım leptopumu artık masaüsütüne geçicem ve ilk defa geçicem o yüzden pek bilgili değilim forumda yardım bulmaya çalışıyorum her türlü teklife açığım3070 daha iyi olmaz mı ona da takabilirsiniz soğutmayı.
AMD isterseniz RX 6800'in parçaları çok kaliteli.
RAM'i 3600MHz yapın.
Bütçeniz varsa anakartı B450 Plus yapın.
SSD'yi 1TB Adata yapın (dram bulunması açısından Corsair yaparsanız daha iyi olur)
Sistem bu hocam buldum.![]()
önerilerinize açığım en ufak bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim yukarıda belirttiğim gibi hiç kullanmadımColorful 3060 Tİ a 24.000 TL vermek istiyorsanız alın.
Hep laptop kullanıcısıydım artık bunaldım rahat oynayamıyorum klavye koyunca ekrandan uzak kalıyorum sattım laptopumu artık masaüsütüne geçeceğim ve ilk defa geçeceğim o yüzden pek bilgili değilim forumda yardım bulmaya çalışıyorum her türlü teklife açığım.
o ince hesap sistemini boşverip o zaman bu 3 sisteme bakıyorum sizin öneriniz hangisi şeklinde olur acaba hangisinde ne oynama yaparsam rahat ederimSistemin fiyatı nedir
![]()
ULTIMA-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
TECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
bu çok fazla gelir hocam o kadar arttırmam çünkü monitöre de para biriktiricemAMD sıkıntı olmaz derseniz RX 6800'lü sistem en iyisidir bu bütçede.
NVIDIA şartsa attığım 3070'e bakın bütçe artarsa bu var bir de.
![]()
ULTIMA-3080 / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
O ince hesap sistemini boş verip o zaman bu 3 sisteme bakıyorum sizin öneriniz hangisi şeklinde olur acaba hangisinde ne oynama yaparsam rahat ederim.
Bu çok fazla gelir hocam o kadar arttırmam çünkü monitöre de para biriktireceğim.
amd sıkıntı olmaz rx 6800 lü sistemde oynamam gereken eklemem gereken bir şey var mı acabaAMD sıkıntı olmaz derseniz RX 6800'lü sistem en iyisidir bu bütçede.
NVIDIA şartsa attığım 3070'e bakın bütçe artarsa bu var bir de.
![]()
ULTIMA-3080 / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3080 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek en üst seviye oyun ve render deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
144hz 1 ms 1080p veya 2k almayı düşünüyorum onun için de paramı denklediğimde forum açıcaktım ama eğer öneriniz varsa kasa fiyatı haricinde monitör de önerebilirsiniz mutlu olurumMonitörünüzün çözünürlüğü nedir?
AMD sıkıntı olmaz RX 6800'lü sistemde oynamam gereken eklemem gereken bir şey var mı acaba?
AMD sıkıntı olmaz RX 6800'lü sistemde oynamam gereken eklemem gereken bir şey var mı acaba?
144Hz 1 ms 1080p veya 2K almayı düşünüyorum onun için de paramı denklediğimde forum açacaktım ama eğer öneriniz varsa kasa fiyatı haricinde monitör de önerebilirsiniz mutlu olurum.
Bütçeniz ortalama bir sistem için yeterli,önerilerinize açığım en ufak bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim yukarıda belirttiğim gibi hiç kullanmadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.