i5 12400F - RTX 4060 bilgisayar nasıl?

Merhaba arkadaşlar dün Vatan'dan oradaki çalışanın tavsiyesiyle bu bilgisayarı aldık. Eski bilgisayarımda GTA 5 ve Valorant çok takılıyordu. Şimdi indirdim oyunları ve hiç takilmadan rahatça oynuyorum. Nasıl sizce bilgisayar?

Seri iade et.

Bak misal şöyle DDR5 bir sistem alabiliyorsun aynı fiyata.

Seri iade et.

8 GB VRAM bu.

Evet güvenilir diye biliyorum.

Ne kadar fark var ki? Bir de AMD sanırım bu bana NVIDIA daha iyi dediler.

9060XT'nin rakibi 5060 Ti düşünün aradaki farkı, sizin aldığınız kart hem 4000 serisi hem Ti değil hem de 8 GB VRAM.

Seri iade et.

Çalıştırdım zaten ama bilgisayarı. Hem bendeki de 8GB bu da 8GB. Ne fark eder ki?
Çok çok fazla performans farkı var. Ayrıca ölü soket sizdeki.
O ne demek?

Neye göre iyi demişler orası muamma. Artık fiziksel mağazaları olan bir sürü internet mağazaları var. İtopya, gaming gen, pckolik vs. Oralardan bakabilirdiniz.
Oraları babam hiç duymadığı için almak istemedi.

Çalıştırdım zaten ama bilgisayarı. Hem bendeki de 8 GB bu da 8 GB. Ne fark eder ki?

O ne demek?

O işlemci soketine işlemci gelmeyecek demek. Yani upgrade yapmak isterseniz seçenekleriniz sınırlı sayıda.

Çalıştırdım zaten ama bilgisayarı. Hem bendeki de 8 GB bu da 8 GB. Ne fark eder ki?

Böyle bir sistemi PSU değiştirerek ve SSD'yi 1TB yaparak alabilirdiniz, hem ölü soket değil hem de daha çok performanslı.

Şöyle düşünün, şu an bir oyun 1080P'de bile 10GB VRAM yiyebiliyor 8 GB çok az kalıyor yani bütçenize göre.

O işlemci soketine işlemci gelmeyecek demek. Yani upgrade yapmak isterseniz seçenekleriniz sınırlı sayıda.
Önemli değil nasıl yapıldığını bilmiyorum zaten.

Böyle bir sistemi PSU değiştirerek ve SSD'yi 1TB yaparak alabilirdiniz, hem ölü soket değil hem de daha çok performanslı.

Şöyle düşünün, şu an bir oyun 1080P'de bile 10GB VRAM yiyebiliyor 8 GB çok az kalıyor yani bütçenize göre.
Bu siteyi hiç duymadım ama.

Önemli değil nasıl yapıldığını bilmiyorum zaten.

Bu siteyi hiç duymadım ama.

Hocam işin aslı fena kazık yemişsiniz geçmiş olsun. İade edebiliyorsanız iade edin. Üstte atılan Tebilon'u alabilirdiniz aynı fiyata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı