Merhaba arkadaşlar dün Vatan'dan oradaki çalışanın tavsiyesiyle bu bilgisayarı aldık. Eski bilgisayarımda GTA 5 ve Valorant çok takılıyordu. Şimdi indirdim oyunları ve hiç takilmadan rahatça oynuyorum. Nasıl sizce bilgisayar?
Çok çok fazla performans farkı var. Ayrıca ölü soket sizdeki.Evet güvenilir diye biliyorum.
Ne kadar fark var ki? Bir de Amd sanırım bu bana Nvidia daha iyi dediler.
Neye göre iyi demişler orası muamma. Artık fiziksel mağazaları olan bir sürü internet mağazaları var. İtopya, gaming gen, pckolik vs. Oralardan bakabilirdiniz.Evet güvenilir diye biliyorum.
Ne kadar fark var ki? Bir de Amd sanırım bu bana Nvidia daha iyi dediler.
Seri iade et.
BLADE-RX9060XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 9060 XT 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-RX9060XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9060 XT 8GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bak misal şöyle DDR5 bir sistem alabiliyorsun aynı fiyata.
Evet güvenilir diye biliyorum.
Ne kadar fark var ki? Bir de AMD sanırım bu bana NVIDIA daha iyi dediler.
Çalıştırdım zaten ama bilgisayarı. Hem bendeki de 8GB bu da 8GB. Ne fark eder ki?Seri iade et.
BLADE-RX9060XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 9060 XT 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-RX9060XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9060 XT 8GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bak misal şöyle DDR5 bir sistem alabiliyorsun aynı fiyata.
O ne demek?Çok çok fazla performans farkı var. Ayrıca ölü soket sizdeki.
Oraları babam hiç duymadığı için almak istemedi.Neye göre iyi demişler orası muamma. Artık fiziksel mağazaları olan bir sürü internet mağazaları var. İtopya, gaming gen, pckolik vs. Oralardan bakabilirdiniz.
Çalıştırdım zaten ama bilgisayarı. Hem bendeki de 8 GB bu da 8 GB. Ne fark eder ki?
O ne demek?
Çalıştırdım zaten ama bilgisayarı. Hem bendeki de 8 GB bu da 8 GB. Ne fark eder ki?
Önemli değil nasıl yapıldığını bilmiyorum zaten.O işlemci soketine işlemci gelmeyecek demek. Yani upgrade yapmak isterseniz seçenekleriniz sınırlı sayıda.
Bu siteyi hiç duymadım ama.
Böyle bir sistemi PSU değiştirerek ve SSD'yi 1TB yaparak alabilirdiniz, hem ölü soket değil hem de daha çok performanslı.
Şöyle düşünün, şu an bir oyun 1080P'de bile 10GB VRAM yiyebiliyor 8 GB çok az kalıyor yani bütçenize göre.
Güvenilirler, iade etme şansınız varsa sisteminizi iade edin.Önemli değil nasıl yapıldığını bilmiyorum zaten.
Önemli değil nasıl yapıldığını bilmiyorum zaten.