İ5 12400F - RTX 4060 hazir sistem alinir mi?

Bu konuda ben zamanında çok tartıştım hocam size de açıklayayım bu artık insanların dilinde bir söz olarak kalmış şu FPS'i alıyorsun ama monitörün bu o zaman bunu hissedeceksin aslında böyle bir şey yok. Gecikme input lag dediğimiz bir olay var rekabetçi oyunlarda ve FPS'in ne kadar yüksekse bu gecikme ve input lagın da o kadar düşük oluyor yani 240FPS 240Hz ile 600FPS 240Hz aynı değil yüksek FPS daha akıcı smooth bir görüntü ve movement sağlıyor.

360Hz almalısın bu arada. ASUS'un 280Hz'ini kullanıyorum.
Asus'un 540hz monitörünü kullanıyorum ama bu paralar verilmez ben yurdışından almıştım. 2. monitör olarak da AOC'nin 180 hz bir monitörünü kullanıyorum. Hem CS2de hem Valorantta FPSi 180e sınırlayarak iki monitörde de oynadım fakat akıcılıkta hiçbir fark olmadı.

ASUS'un 540Hz monitörünü kullanıyorum ama bu paralar verilmez ben yurdışından almıştım. 2. monitör olarak da AOC'nin 180 Hz bir monitörünü kullanıyorum. Hem CS2'de hem Valorant'ta FPS'i 180e sınırlayarak iki monitörde de oynadım fakat akıcılıkta hiçbir fark olmadı.

Hocam her insan da farklı bir his var demek ki ben Mouse'daki input lagı hissedebiliyorum sabitlediğimde özellikle CS:GO zamanında espor camiası FPS Max 0 olarak oynuyordu bir fark var ama herkes fark edemiyor demek ki

FPS sabitlemenin şöyle bir yararı var ama 240hz mesela 237fps sabitleme yapıyorlardı stutter sorunu gidiyordu ani iniş çıkış oynama olmuyordu GPU kullanımı da sabit oluyordu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı