Fiyat olarak güzel geldi gözüme. Umarım bugün yarın böyle bir sistem indirime girer. Hemen alırım.
Hem 4060ti hemde ddr5 bence mantıklı tercih olur.Fiyat olarak güzel geldi gözüme. Umarım bugün yarın böyle bir sistem indirime girer. Hemen alırım.
Hocam cidden ikisindende daha iyi ddr5 ve nedense daha ucuz tercihim bu olur ve 27* 180 hz 1ms ile toplam 30k eder
Pckolik'te vade farksız taksit imkanı yok, konuyu açan arkadaş o yüzden vatandan almak istemiş galiba.Bu varken ikisi de alınmaz.
Elden alırsanız aynı fiyat olmayacak bunu bilin, internete özel fiyat. Mağazada daha pahalı oluyor. Ayrıca internetten almanızda bir sakınca yok.Maalesef sadece elden alabilirim gibi duruyor hocam
Maalesef internetten alamam
Hocam şimdi ailem internetten alışveriş yapmak istemiyor tercihi değil nasıl yapabilirim ben vatanı o yüzden tercih ettimPckolik'te vade farksız taksit imkanı yok, konuyu açan arkadaş o yüzden vatandan almak istemiş galiba.
Elden alırsanız aynı fiyat olmayacak bunu bilin, internete özel fiyat. Mağazada daha pahalı oluyor. Ayrıca internetten almanızda bir sakınca yok.
Belli olmaz, mağazada sistemin aynısı bile olmayabilir.Hocam şimdi ailem internetten alışveriş yapmak istemiyor tercihi değil nasıl yapabilirim ben vatanı o yüzden tercih ettim
Kaç lira biner
Vatan bazen yapıyor böyle ama stokları hızlı tükeniyor, 1080p için 27 önermem.Hocam cidden ikisindende daha iyi ddr5 ve nedense daha ucuz tercihim bu olur ve 27* 180 hz 1ms ile toplam 30k eder
Pckolikte monteli mi geliyorBelli olmaz, mağazada sistemin aynısı bile olmayabilir.
Ailenizle konuşun. Diyin mağazada aynı fiyata bulunmuyor. Yıl 2024 internetten alışveriş yapmaktan korkmak saçma.
Eğer vatanı tercih etme nedeniniz taksit değilse yukarıda atılan pckolik'teki PC yi alın.
Evet.Pckolikte monteli mi geliyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.