Elektronik I5 12400F - RTX 4060 sistem 15.999 TL

Georgy Zhukov

Hectopat
Yer
İzmir
Fiyatı çok iyi. i3-13100F versiyonu bundan pahalıydı diye hatırlıyorum.

Mağaza şartı olmasa güzel olurdu.

Vatan bilgisayarın sitesinden alınamayan ürünlerin linkini paylaşmayın lütfen. Sitelerinde mağaza stoklarında görünüyor olsa bile mağazalarda bu ürünler yok.

Yine burada paylaşılan bir linkteki sistemi almak için Bağcılardan kalkıp taaa Beylikdüzü mağazasına gittim. Mağazadakilerin böyle bir sistemden haberleri bile yok. Stoğunuzda görünüyor dedim. Yok dedi. Müşteri hizmetlerini aradım. Hiçbir yerde stok yok dedi. Şu an bile sitenizde görünüyor dedim. Hata olmuştur dedi. Bu kadar basit mi yani dedim. Kem küm falan filan...

Vatandan bunun gibi 2 hazır sistem aldım. Son aldığım sistemde kampanya akşam 8 de başlamış ve ertesi günü tam 10:00(açılış saati) da arayarak ayırttırıp gidip alabilmiştim. Gittiğimde satış temsilcisi benden sonra 10'dan fazla kişinin aradığını ama ben ayırttığım için alamadıklarını söyledi. Zaten toplamda 3 sistem geldiğini ve 2 tanesini kendilerinin aldığını söyledi. Yani bu tarz uygun sistemlerde çok seri davranmak ve biraz da şanslı olmak gerekiyor. 1-2 dakika geç arasam sistemi kaptırıyordum.

Sattıkları sistemi kendilerinin alıp sonra sarı site vs gibi yerlerde satmaları da ayrı bir haysiyet yoksunluğu göstergesi değil mi?
Ben almak için mağazaya gittiğimde personelin dediği şu oldu. Ekran kartı fiyatına sistem yapmışlar. Sanki kendisi bilmiyormuş, sistemden haberi yokmuş gibi davranması

Sistemi aldım ama PSU çok mu kötü? Garantisi bitene kadar götürmez mi beni? Veya ekran kartını falan yakıp başımı yakar mı? Garantisi falan karşılar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…